search

Σάλτσα Τσιμιτσούρι

Εθιστικός, απολαυστικός, πεντανόστιμος συνδυασμός μαϊντανού, κόλιανδρου και φρέσκιας ρίγανης με σκόρδο και ξύδι σε μια σάλτσα που συνδυάζεται τέλεια με φιλέτα αλλά και vegan συνταγές. Τη διατηρείς στο ψυγείο σε βαζάκι, την απλώνεις σε σάντουιτς και τη συνδυάζεις με ό,τι γεύμα θέλεις να δώσεις ένταση.

Διάβασε επίσης



Υλικά

  • 1 ματσάκι μαϊντανού
  • ¼ ματσάκι κόλιανδρου
  • 3-4 κλωνάρια φρέσκια ρίγανη
  • ½ φλιτζάνι ελαιόλαδο
  • 1/3 φλιτζανιού ξίδι
  • 2 σκελίδες σκόρδο
  • 1 κτγ μπούκοβο
  • ½ κτγ αλάτι

Εκτέλεση

  • Βάζουμε όλα τα υλικά σε ένα blender.
  • Χτυπάμε για 2-3 λεπτά.
  • Μεταφέρουμε σε μπολ και διατηρούμε στο ψυγείο.Σάλ
Cool Artisan