Χορταστική, πλούσια σε πρωτεΐνη και φυτικές ίνες!
Tip: Χρησιμοποιώ κατεψυγμένα φασολάκια για μεγαλύτερη ευκολία και προκειμένου να έχω έτοιμο το φαγητό σε λιγότερο από 20 λεπτά.
Δες εδώ το βίντεο:
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Υλικά
- 1 πατάτα, καθαρισμένη και βρασμένη
- 100 γρ. φασολάκια στρογγυλά
- 2 ντομάτες, κομμένες σε μέτρια κομμάτια
- 10-15 ελιές
- 100 γρ. φέτα
- 2 αυγά βρασμένα
- 40 ml ελαιόλαδο
- 1/2 λεμόνι (χυμό και ξύσμα)
- 1/2 κτγ μπούκοβο
- 1/2 κτγ ρίγανη
- αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση
- Καθαρίζω την πατάτα και την κόβω σε μέτρια κομμάτια.
- Σε μια κατσαρόλα με νερό που βράζει, βάζω άφθονο αλάτι, τις πατάτες και σιγοβράζω μέχρι να είναι τρυφερές.
- Στην ίδια κατσαρόλα, τα τελευταία 5 λεπτά βάζω και τα κατεψυγμένα φασολάκια και τα βράζω μαζί.
- Σουρώνω και μεταφέρω σε μια σαλατιέρα
- Προσθέτω όλα τα υπόλοιπα υλικά κι ανακατεύω καλά.
- Γαρνίρω με αυγά και σερβίρω