search

Πατατοσαλάτα με φασολάκια, φέτα κι αυγά

Χορταστική, πλούσια σε πρωτεΐνη και φυτικές ίνες!

Tip: Χρησιμοποιώ κατεψυγμένα φασολάκια για μεγαλύτερη ευκολία και προκειμένου να έχω έτοιμο το φαγητό σε λιγότερο από 20 λεπτά.

Δες εδώ το βίντεο:

 



Υλικά

  • 1 πατάτα, καθαρισμένη και βρασμένη
  • 100 γρ. φασολάκια στρογγυλά
  • 2 ντομάτες, κομμένες σε μέτρια κομμάτια
  • 10-15 ελιές
  • 100 γρ. φέτα
  • 2 αυγά βρασμένα
  • 40 ml ελαιόλαδο
  • 1/2 λεμόνι (χυμό και ξύσμα)
  • 1/2 κτγ μπούκοβο
  • 1/2 κτγ ρίγανη
  • αλάτι, πιπέρι

Εκτέλεση

  • Καθαρίζω την πατάτα και την κόβω σε μέτρια κομμάτια.
  • Σε μια κατσαρόλα με νερό που βράζει, βάζω άφθονο αλάτι, τις πατάτες και σιγοβράζω μέχρι να είναι τρυφερές.
  • Στην ίδια κατσαρόλα, τα τελευταία 5 λεπτά βάζω και τα κατεψυγμένα φασολάκια και τα βράζω μαζί.
  • Σουρώνω και μεταφέρω σε μια σαλατιέρα
  • Προσθέτω όλα τα υπόλοιπα υλικά κι ανακατεύω καλά.
  • Γαρνίρω με αυγά και σερβίρω
Cool Artisan