Παγωτό με όλη τη σοκολατένια γεύση αλλά πολύ χαμηλό σε θερμίδες και με ελάχιστα λιπαρά.
Tip 1: Οι μπανάνες πρέπει να είναι οπωσδήποτε αρκετά ώριμες
Tip 2: Τα παγωτά χωρίς κρέμα γάλακτος και χωρίς ζαχαρούχο, δηλαδή χωρίς λιπαρά και ζάχαρη έχουν διαφορετική υφή.
Tip 3: Πάντα βγάζουμε από την κατάψυξη 5-10 λεπτά πριν σερβίρουμε.
Δες εδώ το βίντεο:
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Υλικά
- 3 μπανάνες
- 3 κτσ κακάο
- 120 ml φυτικό ρόφημα σόγιας με βανίλια
Εκτέλεση
- Βάζουμε στον κάδο του μπλέντερ όλα τα υλικά και χτυπάμε μέχρι να έχουμε ένα ομοιογενές μίγμα.
- Μεταφέρουμε σε φαγητοδοχείο που μπαίνει στην κατάψυξη.
- Παγώνουμε στην κατάψυξη για τουλάχιστον 6 ώρες.
- Βγάζουμε από την κατάψυξη αφήνουμε να ξεπαγώσει για 5-10 λεπτά και σερβίρουμε.