Η πιο light συνταγή για σοκολατάκια που μπορείς να φτιάξεις, κάθε εποχή του χρόνου! Η γέμιση για τα σοκολατάκια περιλαμβάνει μπανάνες, ρυζογκοφρέτες και χουρμάδες δίνοντας ένα υπέροχα γλυκό αποτέλεσμα χωρίς να έχει ίχνος ζάχαρης.
Δες εδώ το βίντεο:
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Υλικά
- 2 μπανάνες
- 60 γρ. ρυζογκοφρέτες
- 60 γρ. βασιλικούς χουρμάδες - χωρίς κουκούτσι
- 150 γρ. κουβερτούρα χωρίς ζάχαρη
Εκτέλεση
- Βάζουμε στον κάδο του μπλέντερ τις μπανάνες, τις ρυζογκοοφρέτες και τους χουρμάδες και χτυπάμε καλά μέχρι να έχουμε ένα ομοιογενές μίγμα.
- Πλάθουμε το μίγμα σε 12-14 μπαλάκια.
- Λιώνουμε την κουβερτούρα σε μπεν μαρί
- Περνάμε τα μπαλάκια από τη λιωμένη κουβερτούρα
- Μεταφέρουμε στο ψυγείο για τουλάχιστον 15 λεπτά κι απολαμβάνουμε
- Διατηρούμε στη συντήρηση του ψυγείου για έως και 5 μέρες