search

Μια παραλλαγή του αγαπημένου hot dog, ιδανική για μπουφέ!

Διάβασε επίσης:



Υλικά

  • 3 τορτίγιες
  • 3 λουκάνικα Μυκόνου
  • 1 καρότο, τριμμένο
  • 100 γρ. λάχανο, τριμμένο στο μαντολίνο ή ψιλοκομμένο
  • 150 γρ. τυρί κρέμα
  • 1 κ.σ. μαγιονέζα
  • 1 κ.σ. μουστάρδα
  • 1 κ.γ. πάπρικα καπνιστή
  • Αλάτι, όσο θες
  • Πιπέρι, όσο θες

Εκτέλεση

  • Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180°C.
  • Με ένα μαχαίρι χαράζουμε κατά μήκος τα λουκάνικα και τα ψήνουμε στο φούρνο στους 180°C για 15 λεπτά.
  • Σε ένα μπολ ανακατεύουμε τα υλικά της γέμισης.
  • Ανοίγουμε τις τορτίγιες και γεμίζουμε την κάθε τορτίγια με το μείγμα της γέμισης και έπειτα βάζουμε τα λουκάνικα.
  • Κλείνουμε τις τορτίγιες και τις τυλίγουμε με λαδόκολλα ή αλουμινόχαρτο.
  • Αφού τις σφίξουμε καλά τις κόβουμε στη μέση με ένα πριονωτό μαχαίρι και σερβίρουμε.
Cool Artisan