Ένας έξυπνος και ωραίος τρόπος για να χρησιμοποιήσουμε τα Πασχαλινά κουλουράκια που μας έχουν μείνει στο ντουλάπι. Θυμήσου τη συνταγή για Πασχαλινά κουλουράκια με ένα κλικ εδώ.
Υλικά
Βάση- 2 φλυτζ. Πασχαλινά κουλουράκια, τριμμένα
- 5 κ.σ. βούτυρο, λιωμένο
- 3 κ.σ. μέλι
- 250 γρ. τυρί κρέμα
- 150 γρ. ανθότυρο
- 4 κ.σ. μέλι
- μαρμελάδα φράουλα (κάνε κλικ εδώ για τη συνταγή σπιτικής μαρμελάδας φράουλα)
Εκτέλεση
Βάση- Αναμειγνύουμε όλα τα υλικά και διανέμουμε το μείγμα σε 6 φλυτζάνια/ χαμηλά ποτήρια.
- Πιέζουμε το μείγμα προς τα κάτω.
- Τοποθετούμε στο ψυγείο μέχρι να ετοιμάσουμε τη γέμιση.
- Ανακατεύουμε όλα τα υλικά στο μίξερ μέχρι το μείγμα να γίνει σταθερό και λείο.
- Με ένα κουτάλι ρίχνουμε το μείγμα του τσιζκέικ πάνω από τη βάση.
- Βάζουμε στο ψυγείο για τουλάχιστον 4 ώρες.
- Προσθέτουμε μαρμελάδα φράουλα και διακοσμούμε με ένα Πασχαλινό κουλουράκι.