search

Πασχαλινό Cheesecake Με Ανθότυρο Και Κουλουράκια

Ένας έξυπνος και ωραίος τρόπος για να χρησιμοποιήσουμε τα Πασχαλινά κουλουράκια που μας έχουν μείνει στο ντουλάπι. Θυμήσου τη συνταγή για Πασχαλινά κουλουράκια με ένα κλικ εδώ.



Υλικά

Βάση
  • 2 φλυτζ. Πασχαλινά κουλουράκια, τριμμένα
  • 5 κ.σ. βούτυρο, λιωμένο
  • 3 κ.σ. μέλι
Γέμιση
  • 250 γρ. τυρί κρέμα
  • 150 γρ. ανθότυρο
  • 4 κ.σ. μέλι
Επικάλυψη/ Γαρνιτούρα

Εκτέλεση

Βάση
  • Αναμειγνύουμε όλα τα υλικά και διανέμουμε το μείγμα σε 6 φλυτζάνια/ χαμηλά ποτήρια.
  • Πιέζουμε το μείγμα προς τα κάτω.
  • Τοποθετούμε στο ψυγείο μέχρι να ετοιμάσουμε τη γέμιση.
Γέμιση
  • Ανακατεύουμε όλα τα υλικά στο μίξερ μέχρι το μείγμα να γίνει σταθερό και λείο.
  • Με ένα κουτάλι ρίχνουμε το μείγμα του τσιζκέικ πάνω από τη βάση.
  • Βάζουμε στο ψυγείο για τουλάχιστον 4 ώρες.
Επικάλυψη/ Γαρνιτούρα
  • Προσθέτουμε μαρμελάδα φράουλα και διακοσμούμε με ένα Πασχαλινό κουλουράκι.
 
Cool Artisan