Με 3 μόνο υλικά φτιάχνουμε την πιο πλούσια και βελούδινη σάλτσα ζυμαρικών με ιταλική καταγωγή! Η αυθεντική συνταγή θέλει μόνο πιπέρι, βούτυρο και τριμμένη παρμεζάνα.
Διάβασε επίσης:
- Τα 8 καλύτερα blender της αγοράς κάτω από 30 ευρώ
- Τα 5 καλύτερα μίξερ χειρός της αγοράς από 18 έως 40 ευρώ
- Έρευνα αγοράς: Οι 6 καλύτερες μηχανές espresso για καφέ στο σπίτι
Δες εδώ το βίντεο:
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Υλικά
Για τη σάλτσα- 50 γρ. βούτυρο
- 200 γρ. παρμεζάνα τριμμένη
- 2 κ.γ. πιπέρι
- 250 γρ. σπαγγέτι
Εκτέλεση
- Βγάζουμε το βούτυρο από το ψυγείο για να είναι σε θερμοκρασία δωματίου
- Σε ένα μπολ λιανίζουμε το βούτυρο με την τριμμένη παρμεζάνα να αποκτήσουν υφή σαν πάστα
- Βράζουμε τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας
- Ζεσταίνουμε ένα τηγάνι σε μέτρια φωτιά
- Τρίβουμε το πιπέρι επάνω στο τηγάνι
- Προσθέτουμε τα βρασμένα ζυμαρικά
- Προσθέτουμε το μίγμα της παρμεζάνας και μια μεγάλη κουτάλα από το νερό που έβρασαν τα ζυμαρικά
- Ανακατεύουμε καλά και σερβίρουμε