search

5+1 ηλεκτρικοί μύλοι μπαχαρικών για πανεύκολα αρωματικά φαγητά

Τα μπαχαρικά νοστιμίζουν το φαγητό και του δίνουν την αίσθηση που θες να έχει. Ειδικά, αν είναι φρέσκα. Ένας ηλεκτρικός μύλος θα σου λύσει κυριολεκτικά τα χέρια, όσο το πιπέρι που γαρνίρει τα πιάτα σου απογειώνει τη γεύση τους. Σήμερα, λοιπόν, σου βρήκα τους καλύτερους ηλεκτρικούς μύλους!

Ηλεκτρικός μύλος μπαχαρικών με περιστροφή 180°

Αυτός ο ηλεκτρικός μύλος, εκτός από ταχύτητα, διαθέτει και μοναδική εμφάνιση που θα αναβαθμίσει την κουζίνα σου και το καλαθάκι με όλα τα μπαχαρικά. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να στρίψεις την κορυφή και να τον γυρίσεις ανάποδα πάνω από το φαγητό. Ο μύλος θα αρχίσει να τρίβει τα μπαχαρικά σου και πριν καν προλάβεις να πεις… κύμινο θα βρεθούν διαλυμένα στο πιάτο σου.

Τιμή: 9,90€

Θα τον βρεις με ένα κλικ εδώ

 

RUSSELL HOBBS RH 23460-56 Classics Salt & Pepper Grinders

Βάλε όλα τα απαραίτητα μπαχαρικά στις συνταγές σου με τον ηλεκτρικό μύλο της Russel Hobbs RH 23460-56. Ο ηλεκτρικός μύλος μπαχαρικών είναι κατασκευασμένος από ανοξείδωτο ατσάλι για μεγάλη αντοχή ενώ χάρη στο κεραμικό σύστημα άλεσης, τα μπαχαρικά σου όπως το αλάτι ή το πιπέρι θα αλέθονται στο μέγεθος που έχεις ορίσει. Με το πάτημα ενός κουμπιού μπορείς να προσθέσεις τα απαραίτητα μπαχαρικά, είτε σε μικρούς είτε σε μεγάλους κόκκους, αφού σου δίνει δυνατότητα ρύθμισης του μεγέθους. Κατά τη διάρκεια της χρήσης, η βάση του φωτίζεται για μεγαλύτερη ορατότητα ενώ για την αδιάλειπτη λειτουργία του, θα χρειαστεί να τοποθετήσεις 4 μπαταρίες.

Τιμή: 29,90€

Θα τον βρεις με ένα κλικ εδώ

 

Ηλεκτρικός Μύλος Αλατιού/Πιπεριού Beper

Προσθέστε τριμμένο αλάτι στα φαγητά σας με τον μύλο της Beper και δώστε τους όλη τη γεύση που μόνο το χοντρό αλάτι έχει. Για επιπλέον άρωμα που θα κάνει τη διαφορά επιλέξτε ιδιαίτερα αλάτια όπως Μεσολογγίου, Ιμαλαΐων, Κυθήρων. Εκτός από ασύγκριτα γευστικότερο φαγητό, το ανεπεξέργαστο θαλασσινό αλάτι θα σας δώσει και ασύγκριτα θρεπτικότερο φαγητό.

Τιμή: 9,95€

Θα τον βρεις με ένα κλικ εδώ

 

Berlinger Haus Ηλεκτρικός Μύλος Μπαχαρικών

Αναδείξτε τα πιάτα σας με φρεσκοκομμένα μπαχαρικά. Η σύγχρονη μεταλλική επίστρωση σε εκτυφλωτικό σμαραγδί χρώμα και η ενδεικτική λυχνία LED δίνει μια κομψή εμφάνιση στον ηλεκτρικό μύλο. Απλά, πατήστε ένα κουμπί και μπορείτε να απολαύσετε τα γεύματά σας με φρέσκο ​​πιπέρι και αλάτι. Συνδυάζει την πρακτικότητα και την ευκολία χρήσης με το μοντέρνο, υψηλής αισθητικής στιλ.

Τιμή: 15,95€

Θα τον βρεις με ένα κλικ εδώ

 

Esperanza Ηλεκτρικός Μύλος Πιπεριού/αλατιού

Ο συγκεκριμένος μύλος προσφέρει τη δυνατότητα να μεταβάλετε το αποτέλεσμα της άλεσης, ώστε να επιτύχετε μέγεθος κόκκου που εσείς επιθυμείτε. Είναι εύκολος στη χρήση, καθώς αλέθει με το πάτημα ενός κουμπιού, τροφοδοτείται με μπαταρίες τύπου ΑΑ και διαθέτει LED λειτουργίας. Για την τοποθέτηση των μπαταριών και του προϊόντος προς άλεση, κρατήστε σταθερά τη βάση με το ένα χέρι και στρέψτε σε αντίθετη φορά από το ρολόι το επάνω μέρος, με το άλλο χέρι.

Τιμή: 7,60€

Θα τον βρεις με ένα κλικ εδώ

 

LAMART Ηλεκτρικός Φωτιζόμενος μύλος μπαχαρικών

Ο ηλεκτρικός φωτιζόμενος μύλος της εταιρείας Lamart είναι ένα απαραίτητο εργαλείο για την κουζίνα σας καθώς αλέθει τα μπαχαρικά σας πολύ εύκολα και γρήγορα. Είναι κατασκευασμένος από ανοξείδωτο ατσάλι και μαλακό πλαστικό. Ο μύλος διαθέτει κεραμικό μηχανισμό άλεσης με τον οποίο μπορείτε να ρυθμίζετε τη λεπτότητα του τριψίματος των μπαχαρικών σας (χοντρό ή λεπτό άλεσμα). Χάρη στη διαφάνειά του μπορείτε  εύκολα να ελέγχετε το επίπεδο του περιεχομένου του. Ο ηλεκτρικός μύλος θα σας λύσει κυριολεκτικά τα χέρια καθώς λειτουργεί απλά με το πάτημα ενός κουμπιού ενώ δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για την δοσολογία των καρυκευμάτων.

Τιμή: 11,00€

Θα τον βρεις με ένα κλικ εδώCool Artisan