search

5 Χρυσά Tips για last minute τραπεζώματα

Εγώ είμαι ο food blogger της παρέας μου. Σε ‘μένα πέφτει πάντα ο κλήρος να μαγειρέψω για κάθε είδους occasion, από Χριστούγεννα μέχρι γενέθλια και κάθε είδους γιορτή. Δεν είναι όμως μόνο αυτά…

Με την κάθε ευκαιρία χτυπάει το κινητό μου για απροειδοποίητες επισκέψεις!  “Ερχόμαστε σε ’15. Πεινάμε” είναι το κλασικό μήνυμα που διαβάζω στο κινητό μου! Ειδικά όταν έχει κάτι καλό στην τηλεόραση. Έτσι λοιπόν έχω καταλήξει στα 5 χρυσά tips που πρέπει να έχεις κατά νου για να μπορείς να οργανώνεις τα πιο “εύκολα” τραπεζώματα σε χρόνο dt και χωρίς να χρειάζεται να ξοδέψεις μια περιουσία. Και είναι έτσι οργανωμένα που μετά δεν έχεις να πλύνεις ΤΙΠΟΤΑ!

Και όπως θα δεις στο video η Pizza Χρυσή Ζύμη είναι η καλύτερη ευκαιρία για #foodporn φωτογραφικές στιγμές. Εγώ πάντα ανεβάζω την πίτσα στο instagram, μια και είναι μαγνήτης για likes! Τώρα αυτές οι στιγμές απόλαυσης γίνονται και μαγνήτης για ΔΩΡΑ! Βγάλε φωτογραφία τη στιγμή που απολαμβάνεις την pizza σου, ανέβασε την με ένα κλικ στο link: stigmespizza.xrisizimi.gr και πάρε μέρος στο διαγωνισμό για να κερδίσεις μία smart TV, ένα smartphote, ή μία κονσόλα Playstation 4!

Η Χρυσή Ζύμη έχει κυκλοφορήσει νέες πίτσες με τέλεια γεύση που χρειάζονται μόλις 15 λεπτά για να είναι έτοιμες. Μπαίνουν κατευθείαν από την κατάψυξη στο φούρνο χωρίς να χρειάζεται να περιμένεις για απόψυξη. Τις βάζω πάνω σε ένα ταψί και σερβίρω απευθείας από εκεί! Εύκολα και γρήγορα. Το πιο σημαντικό στην πίτσα είναι το ζυμάρι! Πρέπει να είναι όσο λεπτό χρειάζεται και να ψήνεται καλά από κάτω και μέσα! Η αγαπημένη μου γεύση είναι η Special με καπνιστό μπέικον, πεπερόνι, πιπεριά και πικάντικη σάλτσα τομάτας με τσίλι! Απόλυτο #γιαμ! Για τα κορίτσια όμως της παρέας έχω πάντα και pizza Margherita με αγελαδινή μοτσαρέλα, γκούντα και σάλτσα ντομάτας με θυμάρι και βασιλικό. Είναι όμως και η pizza Barbeque με καπνιστό μπέικον, ζαμπόν, γκούντα και μοναδική σάλτσα από τη Χρυσή Ζύμη barbeque με κάρδαμο και κύμινο που είναι σκέτη απόλαυση, ειδικά αν την συνδυάσεις με παγωμένη μπύρα.

  • TIP 2. Κουβαδάκι με πάγο για αναψυκτικά

Έχω ένα κουβαδάκι στην κουζίνα που το γεμίζω με πάγο και μέσα βάζω όλες τις μπύρες και τα αναψυκτικά! Έτσι μένουν παγωμένα όλη τη διάρκεια της βραδιάς και δεν χρειάζεται να πηγαινοέρχομαι στο ψυγείο.

  • TIP 3. Χάρτινα πιατάκια

Εφοδιάσου με χρωματιστά πιατάκια μιας χρήσης και ξύλινα μαχαιροπίρουνα! Δίνουν τέλειο χρώμα στο τραπέζι και βγαίνουν super φωτογραφίες για το instagram. Επίσης στο τέλος της βραδιάς τα πετάς όλα στην ανακύκλωση και δεν χρειάζεται να πλύνεις τίποτα!

  • TIP 4. Φρέσκα μυρωδικά σε γλάστρες

Τα φρέσκα μυρωδικά είναι πάντα απαραίτητα στην κουζίνα ειδικά το καλοκαίρι που θες να αυτοσχεδιάσεις με cocktails. Εγώ δεν ξέρω να φτιάχνω cocktails αλλά παίζοντας με τις πρασινάδες της βεράντας μου, καταφέρνω να εισπράττω κολακευτικά σχόλια για τις ικανότητες μου ως bar tender. 

  • TIP 5. Pizza για πρωινό 

To καλύτερο σημείο κάθε αυτοσχέδιου τραπεζιού είναι τα leftovers! Και πραγματικά σου εγγυώμαι ότι δεν υπάρχει καλύτερο πρωινό από τη χτεσινή πίτσα. Πραγματικά είναι ότι καλύτερο για το πρωινό/brunch της επόμενης μέρας. Μπορείς να τις φας απευθείας ή να τις ζεστάνεις για λίγο στο φούρνο. Απέφυγε το φούρνο μικροκυμάτων όμως!



Cool Artisan