Μια εορταστική συνταγή για να συνοδεύσεις το τραπέζι του ρεβεγιόν
500 γρ. γλυκοπατάτες
1 κυδώνι
5 μικρά κρεμμύδια για στιφάδο
1 καρότο
χυμό από 1 πορτοκάλι
χυμό από 2 λεμόνια
Αλάτι και πιπέρι
1/4 φλυτζάνι ελαιόλαδο
1 ποτήρι νερό
Εκτέλεση
Βάζουμε το λάδι σε ένα πυρέξ. Κόβουμε τις πατάτες σε μικρά κομμάτια, τα κυδώνια σε χοντρές φέτες και τα καρότα σε ροδέλες. Καθαρίζουμε τα κρεμμύδια. Βάζουμε όλα τα υλικά στο πυρέξ, προσθέτουμε το χυμό από το πορτοκάλι και το λεμόνι και αλατοπιπερώνουμε. Στο τέλος ρίχνουμε το νερό
Ψήνουμε για 1 ώρα στους 180°C.