Απολαυστικό συνδυασμός γεύσεων και υφών
Yλικά
250 gr τυρί κρέμα
250 γρ κατσικίσιο τυρί
200 gr παρμεζάνα, τριμμένο
φρέσκο δενδρολίβανο, βασιλικός, θυμάρι ψιλοκομμένα
Αλάτι και πιπέρι
1 ρόδι
Εκτέλεση
Στο μπολ του μίξερ (εναλλακτικά, μπορούμε και με το χέρι), ενώνουμε τα τρία τυριά και ανακατεύουμε σε χαμηλή ταχύτητα.
Ρίχνουμε το δεντρολίβανο, το βασιλικό, το θυμάρι το αλάτι και το πιπέρι και ανακατεύουμε καλά μέχρι να ενωθούν.
Τυλίγουμε το μείγμα σε πλαστική μεμβράνη και το βάζουμε στο ψυγείο για τουλάχιστον 30 λεπτά.
Εν τω μεταξύ, παίρνουμε τους καρπούς από το ρόδι και τους απλώνουμε σε ένα πιάτο.
Βγάζουμε το μείγμα από το ψυγείο και πλάθουμε μικρές μπάλες. Στη συνέχεια τις κυλάμε πάνω στο πιάτο για να κολλήσουν οι καρποί του ροδιού . Μπορεί να χρειαστεί να συμπληρώσουμε τα κενά με το χέρι σε κάποια σημεία. Ξαναβάζουμε τις τρούφες στο ψυγείο και τις βγάζουμε περίπου 20 λεπτά πριν σερβίρουμε.