Αν πιστεύετε ότι η κομψότητα και η ευχαρίστηση πάνε χέρι, χέρι όπως η ζωή και η γιορτή, και αν είστε πιστοί σε οτιδήποτε γκουρμέ, τότε έχετε το πνεύμα του Barriere!
Θα βρείτε αυτό το πνεύμα στα ξενοδοχεία, τα καζίνο, τα εστιατόρια και τα θέρετρα Barriere. Με αυτό τον τρόπο συνεχίζεται μια παράδοση που ποτέ δεν σταμάτησε ποτέ να επαναπροσδιορίζεται, μια απλή γοητεία που αποτελείται από κομψότητα και αισθησιασμό, γνωστή σε όλο τον κόσμο σαν τη γαλλική art de vivre. Η τέχνη του να ζείς. Το Barrière είναι ένα πνεύμα πάνω από όλα. Με το Les Neiges, το Barriere ξεκινά για πρώτη φορά στην ιστορία του στα βουνά.
Κάτι πολύ περισσότερο από ένα χιονοδρομικό κέντρο, ο χιονισμένος παράδεισος που είναι το Courchevel σας προσφέρει ένα μαγικό διάλλειμα, μια πρόσκληση για να ανακαλύψετε την καλή ζωή σε μια φιλόξενη, αυθεντική ατμόσφαιρα όπου οι επισκέπτες παίζουν τον πρωταγωνιστικό ρόλο στη νέα ταινία Barriere.
Απολαύστε μια γαλήνια στιγμή για τον εαυτό σας και επαναφορτίσετε τις μπαταρίες σας στην φιλόξενη, ζεστή ατμόσφαιρα του πέτρινου και ξύλινου στιλ μπαρ σε στιλ σαλέ.
Το μπαρ στο Hotel Barriere Les Neiges μπορεί να υπερηφανεύεται για την τέλεια ατμόσφαιρα στους πρόποδες των πλαγιών, από όπου μπορεί κανείς να απολαύσει ένα γευστικό κοκτέιλ καθώς θαυμάζει τη θέα πάνω από τα βουνά. Το μπαρ στο Les Neiges σας προσφέρει μια στιγμή απόλυτης απόλαυσης, μια στιγμή για να μοιραστείτε, την ευκαιρία σας να ξεφύγετε από όλα αυτά, μια αξέχαστη εμπειρία!
Δοκιμάστε ένα σπάνιο αστακό και τζίντζερ φρικασέ κάτω από τα μάτια ζηλευτών αστέρων του κινηματογράφου όπως απαθανατίστηκαν από τον φακό του Harcourt Studio. Απολαύστε το fondue μαύρης τρούφας σε μια ζεστή και φιλική ατμόσφαιρα, με φόντο το τζάκι. Απολαύστε το μεθυστικό άρωμα του επιδόρπιου Fouquet Mont Blanc, το τέλειο γλυκό για να τελειώσετε το γεύμα σας. Ανακαλύψτε τα βασικά στοιχεία της κορυφαίας παριζιάνικης παράδοσιακής μπρασερί, σχεδιασμένη για να ικανοποιήσει ακόμα και τα πιο απαιτητικά γούστα.
B για το Barrière, Fire για την κουζίνα με ξύλα! Αυτή η νέα ιδέα για φαγητό, που δημιουργήθηκε από τον κορυφαίο σεφ Mauro Colagreco για την Barrière, είναι εμπνευσμένη από τις ρίζες του: “Το μαγείρεμα πάνω από στην φωτιά είναι έντονο και το γνωρίζω καλά από την παιδική μου ηλικία στην Αργεντινή. Μια ελεγχόμενη φωτιά αναδεικνύει τις γεύσεις και τις αποχρώσεις του κρέατος, των ψαριών, των λαχανικών και των φρούτων “, εξηγεί ο πρωτοποριακός σεφ που πρωτοστατεί σε πολλά εστιατόρια, όπως το Le Mirazur στο Menton, το οποίο έχει 2 αστέρια Michelin και κατατάσσεται 4ος στον κόσμο σύμφωνα με τα 50 καλύτερα εστιατόρια του κόσμου 2017 λίστα.
Info:
Διεύθυνση: Courchevel, Γαλλία
Τηλ.: +33 (0) 970 81 85 01
Facebook: https://www.facebook.com/hotelsbarriere
Instagram: https://www.instagram.com/hotelbarrierelesneiges/