Η σημερινή συνταγή είναι ένας συνδυασμός από 3 αγαπημένες συνταγές, από 3 #coolartisan classics.
Μιλάμε λοιπόν για μια αλμυρή τάρτα που γεμίζει με ζουμερό pulled pork (το ίδιο που είχα βάλει και σε αυτά τα avocado pulled pork burger – κάνε κλικ εδώ για να θυμηθείς τη συνταγή) και καλύπτεται με βελούδινη μπεσαμέλ.
Υλικά
- 1 δόση αλμυρή ζύμη τάρτας pate brisee (κάνε κλικ εδώ για να δεις τη συνταγή)
- 400 γρ pulled pork (κάνε κλικ εδώ για να δεις τη συνταγή)
- 300 γρ μπεσαμέλ (κάνε κλικ εδώ για να δεις τη συνταγή)
Εκτέλεση
- Ανοίγουμε τη ζύμη της τάρτας και την τοποθετούμε στην ταρτιέρα.
- Κάνουμε «τυφλό» ψήσιμο σύμφωνα με τις οδηγίες.
- Στη συνέχεια καλύπτουμε με το pull pork και έπειτα με τη μπεσαμέλ.
- Ψήνουμε σε καλά προθερμασμένο φούρνο στους 180°C για 40 λεπτά ή μέχρι να πάρει ένα ωραίο χρυσό χρώμα.