Θα χρειαστείς 5 υλικά, 15 λεπτά προετοιμασία και 2 ώρες αναμονή για να φτιάξεις το πιο νόστιμο σοκολατογλυκό!
Απλά λιώνεις σε μπεν μαρί, ανακατεύεις, μεταφέρεις σε ένα σκεύος και το αφήνεις να σφίξει! Τόσο απλά και γρήγορα!
Υλικά
- 400 γρ. κουβερτούρα γάλακτος
- 150 γρ. γάλα
- 200 γρ. γιαούρτι
- 200 γρ. μπισκότα (ό,τι είδος θέλεις)
- 1 πορτοκάλι (ξύσμα μόνο)
Εκτέλεση
- Κόβουμε την κουβερτούρα σε μικρά κομμάτια και τη βάζουμε σε ένα μπολ.
- Προσθέτουμε το γάλα και βάζουμε το μπολ πάνω από νερό που βράζει.
- Ανακατεύουμε με μια μαρίζ μέχρι να λιώσει εντελώς η σοκολάτα, να ενσωματωθεί στο γάλα και να γίνει το μείγμα λείο.
- Έπειτα προσθέτουμε το γιαούρτι, τα μπισκότα και το ξύσμα και ανακατεύουμε.
- Μεταφέρουμε το μείγμα σε ένα ταψάκι (ή σε ένα τσέρκι) και αν θέλουμε μπορούμε να προσθέσουμε ό,τι έξτρα υλικό για γεύση.
- Αφήνουμε την τούρτα στο ψυγείο για 2 ώρες να δέσει και σερβίρουμε.