Λαχταριστά cake pops ιδανικά και για παιδικά πάρτυ
Υλικά
- 15 μπισκότα (όποια μπισκότα προτιμάτε)
- 250 γρ. κέικ
- 180 γρ. τυρί κρέμα
- 30 γρ. μαρμελάδα
Εκτέλεση
- Χτυπάμε στο μούλτι το κέικ και τα μπισκότα -όχι όλη την ποσότητα μαζί αν δεν χωράει- και τα αδειάζουμε σε ένα μπολ.
- Προσθέτουμε το τυρί κρέμα και τη μαρμελάδα και ανακατεύουμε μέχρι να γίνει ζύμη (τείνει να είναι πιο εύκολο με το χέρι).
- Φτιάχνουμε μπαλάκια (cake pops) 2,5 εκατοστών.
- Τοποθετούμε τα cake pops στο ψυγείο για τουλάχιστον 1 ώρα μέχρι να κρυώσουν.
- Για μια χαριτωμένη παρουσίαση μπορούμε να τα τυλίξουμε με χαρτί περιτυλίγματος και να μοιάζουν με γλιφιτζούρι. Εγώ τα διακόσμησα με χρωματιστές καραμέλες.