search

Μους Σοκολάτας από Αβοκάντο με Πρωτεΐνη

Η περίοδος των γιορτών πλησιάζει και μαζί της όλοι οι διατροφικοί πειρασμοί. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι οι κόποι μας στα γυμναστήρια θα πάνε χαμένοι! Σήμερα σου έχω μια υπέροχη συνταγή για απόλυτα σοκολατένια μους χωρίς ζάχαρη!

Το βασικό υλικό της μους είναι το αβοκάντο ενώ τη γλυκαίνω με σιρόπι σφενδάμου. Φυσικά μπορείς να χρησιμοποιήσεις εναλλακτικά και μέλι ή σιρόπι αγαύης στην ίδια ποσότητα. Προσθέτω στη μους μου το Πρωτεϊνούχο Ρόφημα Formula 1 με γεύση Smooth Chocolate της Herbalife Nutrition το οποίο περιέχει υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνη από vegan συστατικά. Το Πρωτεϊνούχο Ρόφημα Formula 1 με γεύση Smooth Chocolate διαθέτει 25 βιταμίνες και μέταλλα χωρίς γλουτένη και χωρίς τεχνητές χρωστικές ύλες.

Tip: Είναι πολύ σημαντικό τα αβοκάντο μας να είναι ώριμα και μαλακά αλλά όχι μαυρισμένα στο εσωτερικό.

 

Δες εδώ το βίντεο:

 



Υλικά

  • 2 ώριμα αβοκάντο
  • 100 ml γάλα καρύδας σε κονσέρβα
  • 70 γρ. σιρόπι αγαύης
  • 40 γρ. κακάο σε σκόνη
  • 1 κ.σ. εκχύλισμα βανίλιας
  • 50 γρ. (~4 scoops) Πρωτεϊνούχο Ρόφημα Formula 1 με γεύση Smooth Chocolate της Herbalife Nutrition 
  • 40 γρ. φιλέ αμυγδάλου για το σερβίρισμα

Εκτέλεση

  • Σε ένα μεγάλο μπλέντερ προσθέτουμε το αβοκάντο, το κακάο, το γάλα καρύδας, το σιρόπι αγαύης, το εκχύλισμα βανίλιας, το Πρωτεϊνούχο Ρόφημα Formula 1 με γεύση Smooth Chocolate και χτυπάμε πολύ καλά για 30 δευτερόλεπτα μέχρι να διαλυθεί τελείως το αβοκάντο και να έχουμε μια ομοιογενή μους.
  • Μεταφέρουμε το μίγμα σε σακούλα ζαχαροπλαστικής και το αφήνουμε στο ψυγείο για τουλάχιστον 30 λεπτά.
  • Σερβίρουμε σε ποτήρια και γαρνίρουμε με φιλέ αμυγδάλου.
Cool Artisan