Χωρίς ζάχαρη, με 3 μόνο υλικά μπορείς να φτιάξεις τον πιο νόστιμο κορμό σοκολάτας και να αξιοποιήσεις και τις ρυζογκοφρέτες που έχεις στο σπίτι! Ο συνδυασμός της σοκολάτας με το φιστικοβούτυρο είναι κλασικός αγαπημένος συνδυασμός και το αποτέλεσμα πάντα κορυφαίο. Η συγκεκριμένη συνταγή έχει μόνο καλά φυτικά λιπαρά και είναι ιδανική για εσένα που προσέχεις τη διατροφή σου και θες ένα διατροφικά προσεγμένο γλυκό.
Tip: Επιλέγω κουβερτούρα χωρίς ζάχαρη! Η πιο συνηθισμένη επιλογή που υπάρχει σε όλα τα super market είναι με στέβια.
Διάβασε επίσης:
Δες εδώ το βίντεο:
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Υλικά
- 200 γρ. σοκολάτα κουβερτούρα
- 150 γρ. φιστικοβούτυρο
- 5 ρυζογκοφρέτες
Εκτέλεση
- Σε ένα μεγάλο μπολ σπάμε με το χέρι τις ρυζογκοφρέτες.
- Λιώνουμε την κουβερτούρα με το φιστικοβούτυρο σε μπεν μαρί.
- Προσθέτουμε τις ρυζογκοφρέτες κι ανακατεύουμε καλά.
- Μετααφέρουμε το μίγμα σε αντικολλητικό χαρτί.
- Ρολάρουμε για να δώσουμε σχήμα κορμού.
- Παγώνουμε στη συντήρηση του ψυγείου για 3 ώρες.
- Αφαιρούμε το χαρτί και σερβίρουμε.