search


Υλικά

  • 1 φύλλο σφολιάτας (κομμένο σε κύκλο)
  • 3 κ.σ. πέστο λιαστής τομάτας
  • 5 baby κολοκυθάκια
  • 10 τοματίνια

Εκτέλεση

  • Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 140°C.
  • Κόβουμε τα τοματίνια σε λεπτές φέτες.
  • Κόβουμε τα κολοκυθάκια σε λεπτές φέτες.
  • Απλώνουμε τη σάλτσα πέστο πάνω στη σφολιάτα.
  • Τοποθετούμε τα τοματίνια εναλλάξ με το κολοκύθι.
  • Βάζουμε την τάρτα μας στην πιο χαμηλή σχάρα του φούρνου και ψήνουμε για 40 λεπτά.