Originaly Published: provocateur.gr
Υλικά
- 1 μέτρια ώριμη μπανάνα
- 2 κουταλιές της σούπας αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
- 1 μεγάλο αυγό, ελαφρώς χτυπημένο
Εκτέλεση
- Λιανίζουμε την μπανάνα με ένα πιρούνι μέχρι να γίνει πολτός. Προσθέτουμε το αλεύρι και το αυγό και ανακατεύουμε καλά με ένα σύρμα.
- Ζεσταίνουμε ένα μεγάλο αντικολλητικό τηγάνι πάνω σε μέτρια-υψηλή θερμότητα. Παίρνουμε μια μεγάλη κουταλιά ζύμη και ρίχνουμε μέσα στο τηγάνι.
- Μαγειρεύουμε για 2 λεπτά ή μέχρι η επάνω πλευρά να κάνει φυσαλίδες και οι άκρες να φαίνονται μαγειρεμένες. Γυρίστε προσεκτικά τις τηγανίτες με μια μεγάλη σπάτουλα και τηγανίστε και από την άλλη πλευρά μέχρι να ροδίσει.