Η ιδέα για τη συγκεκριμένη συνταγή μου ήρθε σε μια πιτσαρία στην Αντίπαρο φέτος το καλοκαίρι που δοκίμασα μια παρόμοια συνταγή με γκοργκοντζόλα στη θέση του ροκφόρ. Ο συνδυασμός έχει πραγματικά πολύ ενδιαφέρον και σε βγάζει από τη ρουτίνα με τα ίδια και τα ίδια.
Υλικά
- 4 κουταλιές της σούπας λευκή σάλτα για πίτσα
- 200 γρ τυρί ροκφόρ
- 100 γρ καρύδια
- 1 κουταλιά της σούπας μέλι
Εκτέλεση
- Ανοίγουμε τη ζύμη σε ό,τι σχήμα θέλουμε και απλώνουμε πάνω τη λευκή σάλτσα
- Από πάνω βάζουμε τα υπόλοιπα υλικά εκτός από το μέλι
- Ψήνουμε σε καλά προθερμασμένο φούρνο στους 180°C για 10 λεπτά
- Στη συνέχεια γαρνίρουμε με μερικές σταγόνες μέλι και σερβίρουμε