search

Το pull apart bread είναι το απόλυτο πιάτο που πρέπει να σερβίρεις αν έχεις καλέσει φίλους στο σπίτι!

Έχει πλάκα, είναι νόστιμο και θα ενθουσιάσει τους πάντες.



Υλικά

  • 1 φρατζόλα ψωμί
  • 10 φέτες μπέικον
  • 200 γρ. κεφαλοτύρι
  • 100 γρ. βούτυρο
  • 2 κ.σ. ψιλοκομμένα φρέσκα μυρωδικά
  • 1 σκελίδα σκόρδο (λιωμένη σαν πουρέ)
  • 100 γρ. τριμμένη παρμεζάνα.

Εκτέλεση

  • Βάζουμε σε ένα κατσαρολάκι το βούτυρο με το σκόρδο, τα μυρωδικά και την παρμεζάνα και το αφήνουμε να λιώσει.
  • Κόβουμε τη φρατζόλα σε τετράγωνα χωρίς να φτάνει το μαχαίρι στη βάση του ψωμιού.
  • Περιχύνουμε το ψωμί με το λιωμένο βούτυρο προσέχοντας να πάει παντού.
  • Έπειτα γεμίζουμε τις σχισμές με το μπέικον και κομμάτια από το κεφαλοτύρι.
  • Ψήνουμε σε καλά προθερμασμένο φούρνο στους 180°C για 10 λεπτά.
Cool Artisan