Το pull apart bread είναι το απόλυτο πιάτο που πρέπει να σερβίρεις αν έχεις καλέσει φίλους στο σπίτι!
Έχει πλάκα, είναι νόστιμο και θα ενθουσιάσει τους πάντες.
Υλικά
- 1 φρατζόλα ψωμί
- 10 φέτες μπέικον
- 200 γρ. κεφαλοτύρι
- 100 γρ. βούτυρο
- 2 κ.σ. ψιλοκομμένα φρέσκα μυρωδικά
- 1 σκελίδα σκόρδο (λιωμένη σαν πουρέ)
- 100 γρ. τριμμένη παρμεζάνα.
Εκτέλεση
- Βάζουμε σε ένα κατσαρολάκι το βούτυρο με το σκόρδο, τα μυρωδικά και την παρμεζάνα και το αφήνουμε να λιώσει.
- Κόβουμε τη φρατζόλα σε τετράγωνα χωρίς να φτάνει το μαχαίρι στη βάση του ψωμιού.
- Περιχύνουμε το ψωμί με το λιωμένο βούτυρο προσέχοντας να πάει παντού.
- Έπειτα γεμίζουμε τις σχισμές με το μπέικον και κομμάτια από το κεφαλοτύρι.
- Ψήνουμε σε καλά προθερμασμένο φούρνο στους 180°C για 10 λεπτά.