search

Κορμός με κρέμα τυριού και προσούτο

Πανεύκολη λιχουδιά που θα λατρέψουν οι τυροφάγοι του τραπεζιού! Είναι καλό να το φτιάξεις από την προηγούμενη μέρα για να δέσουν οι γεύσεις πιο αρμονικά.

 



Υλικά

  • 600 γρ τυρί κρέμα
  • 100 γρ φέτα (μαλακή)
  • 1 κουταλιά του γλυκού πάπρικα καπνιστή
  • 4 κουταλιές της σούπας φρέσκα ψιλοκομμένα μυρωδικά (βασιλικό, ρίγανη, θυμάρι, δεντρολίβανο)
  • 6 φέτες προσούτο

Εκτέλεση

  • Σε ένα μπολ λιανίζουμε τη φέτα
  • Προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά και ανακατεύουμε καλά
  • Απλώνουμε τις φέτες από το προσούτο πάνω σε μεμβράνη, παράλληλα τη μια δίπλα στην άλλη
  • Βάζουμε το μείγμα του τυριού στη μια άκρη του προσούτο
  • Τυλίγουμε το προσούτο γύρω από το τυρί και κλείνουμε την μεμβράνη στις άκρες σαν καραμέλα
  • Βάζουμε στο ψυγείο και το αφήνουμε εκεί για 2 τουλάχιστον ώρες πριν σερβίρουμε.
   
Cool Artisan