Με το hack που σου δείχνω σήμερα θα σου αλλάξω εντελώς τον τρόπο που φτιάχνεις τις τορτίγιες! Τις κόβω σε λεπτές λωρίδες και φτιάχνω μια τυρένια βάση στην οποία μπορείς να βάλεις ο,τι θες από πάνω. Το μίγμα κότατζ – αυγό δίνει υπέροχη γεύση ακόμα κι αν δεν σου αρέσει το συγκεκριμένο τυρί! Εγώ την τελειώνω με ντομάτα και μοτσαρέλα αλλά πραγματικά οι δυνατότητες είμαι άπειρες! Μπορείς να βάλεις ο,τι θα έβαζες και σε μια πίτσα.
Δες εδώ το βίντεο:
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Υλικά
- 3 τορτίγιες
- 300 γρ. τυρί κότατζ
- 3 αυγά
- Αλάτι
- Πιπέρι
- 2 ντομάτες
- 80 γρ. τριμμένη μοτσαρέλα
Εκτέλεση
- Κόβουμε τις τορτίγιες σε λεπτές φέτες σαν ζυμαρικά.
- Τις μεταφέρουμε σε ένα ταψί.
- Χτυπάμε στο μπλέντερ τα αυγά με το κότατζ, αλάτι και πιπέρι.
- Περιχύνουμε τις τορτίγιες με το μίγμα κι ανακατεύουμε καλά.
- Προσθέτουμε τις ντομάτες, κομμένες σε λεπτές φέτες από πάνω
- Τελειώνουμε με τριμμένη μοτσαρέλα.
- Ψήνουμε στους 180°C στον αέρα για 25 λεπτά