search

Τρουφάκια μπισκότου χωρίς ζάχαρη (3 μόνο υλικά)

Τρία μόνο υλικά είναι αρκετά για να φτιάξεις τα πιο νόστιμα τρουφάκια μπισκότου. Στη σημερινή συνταγή δεν χρησιμοποιούμε καθόλου ζάχαρη και για το λόγο αυτό επιλέγουμε μπισκότα Παπαδοπούλου Digestive χωρίς ζάχαρη.

Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να χτυπήσεις τα μπισκότα στο blender μέχρι να αποκτήσουν υφή σαν αλεύρι και έπειτα να τα ανακατέψεις με τα υπόλοιπα υλικά! Τόσο απλά!

Δες εδώ το βίντεο:

 



Υλικά

  • 200 γρ. μπισκότα Παπαδοπούλου Digestive χωρίς ζάχαρη
  • 100 γρ. κρέμα τυρί
  • 20 γρ. μέλι
  • 50 γρ. εξτρα τρίμα μπισκότου για την επικάλυψη

Εκτέλεση

  • Χτυπάμε τα μπισκότα στο blender μέχρι να αποκτήσουν υφή σαν αλεύρι.
  • Μεταφέρουμε σε ένα μεγάλο μπολ και προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά.
  • Ανακατεύουμε καλά με μια σπάτουλα ή με ένα μίξερ χειρός.
  • Στο σημείο αυτό, προαιρετικά, μεταφέρουμε στο ψυγείο για να σφίξει το μίγμα. Διαφορετικά ρολάρουμε κατευθείαν τα τρουφάκια μας.
  • Τα περνάμε από το τρίμμα μπισκότου για την επικάλυψη.
  • Αποθηκεύουμε στο ψυγείο για έως 7 μέρες.
Cool Artisan