Μια συνταγή με καταγωγή από την Κίνα που έχω φέρει στα μέτρα μας για να είναι νόστιμη αλλά συγχρόνως απλή και με οικονομικά υλικά! Παίρνω την έτοιμη σαλάτα λάχανο- καρότο που κυκλοφορεί σε όλα τα super markets για μεγαλύτερη ευκολία και ταχύτητα.
Δες εδώ το βίντεο:
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Υλικά
- 40 ml ηλιέλαιο
- 4 αυγά (μεσαία, χτυπημένα καλά)
- 2 φρέσκα κρεμμυδάκια (ψιλοκομμένα)
- 250 γρ. σαλάτα λάχανο - καρότο
- 10 ml σόγια
- Μπούκοβο
- Σουσάμι
Εκτέλεση
- Σε ένα μπολ χτυπάμε καλά τα αυγά, σαν να κάνουμε ομελέτα
- Σε ένα τηγάνι σε ηλιέλαιο μαγειρεύουμε τα αυγά για ένα λεπτό. Θέλουμε να είναι βελούδινα και ζουμερά
- Αποσύρουμε τα αυγά
- Στο ίδιο τηγάνι σοτάρουμε τα φρέσκα κρεμμυδάκια.
- Προσθέτουμε τη σαλάτα λάχανο-καρότο, τη σόγια και μπούκοβο.
- Μόλις μαγειρευτεί και μαλακώσει το λάχανο - καρότο προσθέτουμε τα αυγά
- Ανακατεύουμε με γρήγορες κινήσεις και σερβίρουμε απευθείας.
- Γαρνίρουμε με σουσάμι και μπούκοβο