search

Stir Fry με αυγό, λάχανο, καρότο

Μια συνταγή με καταγωγή από την Κίνα που έχω φέρει στα μέτρα μας για να είναι νόστιμη αλλά συγχρόνως απλή και με οικονομικά υλικά! Παίρνω την έτοιμη σαλάτα λάχανο- καρότο που κυκλοφορεί σε όλα τα super markets για μεγαλύτερη ευκολία και ταχύτητα.

Δες εδώ το βίντεο:

 



Υλικά

  • 40 ml ηλιέλαιο
  • 4 αυγά (μεσαία, χτυπημένα καλά)
  • 2 φρέσκα κρεμμυδάκια (ψιλοκομμένα)
  • 250 γρ. σαλάτα λάχανο - καρότο
  • 10 ml σόγια
  • Μπούκοβο
  • Σουσάμι

Εκτέλεση

  • Σε ένα μπολ χτυπάμε καλά τα αυγά, σαν να κάνουμε ομελέτα
  • Σε ένα τηγάνι σε ηλιέλαιο μαγειρεύουμε τα αυγά για ένα λεπτό. Θέλουμε να είναι βελούδινα και ζουμερά
  • Αποσύρουμε τα αυγά
  • Στο ίδιο τηγάνι σοτάρουμε τα φρέσκα κρεμμυδάκια.
  • Προσθέτουμε τη σαλάτα λάχανο-καρότο, τη σόγια και μπούκοβο.
  • Μόλις μαγειρευτεί και μαλακώσει το λάχανο - καρότο προσθέτουμε τα αυγά
  • Ανακατεύουμε με γρήγορες κινήσεις και σερβίρουμε απευθείας.
  • Γαρνίρουμε με σουσάμι και μπούκοβο
Cool Artisan