search

Σοκολατένια Μους γιαούρτι – ταχίνι (3 μόνο υλικά)

Ένα γλυκό ‘πας παρτού’ που μπορείς να φτιάξεις για πρωινό και να το έχεις έτοιμο σε μικρά βαζάκια στο ψυγείο αλλά και το σερβίρεις μετά από ένα dinner με φίλους στο σπίτι. Πάρα τα ελάχιστα υλικά του, έχει υπέροχη, βελούδινη υφή μους και την επόμενη μέρα είναι ακόμα πιο ‘δεμένη’ η γεύση του.


Υλικά

  • 200 γρ. δημητριακά (της επιλογής σου)
  • 400 γρ. γιαούρτι, στραγγιστό, με 10% λιπαρά
  • 300 γρ. ταχίνι κακάο

Εκτέλεση

  • Βάζουμε σε ένα μπολ το γιαούρτι και το ταχίνι κακάο και χτυπάμε καλά με ένα μίξερ χειρός μέχρι να έχουμε μια ομοιογενή μους.
  • Μεταφέρουμε τη μους σε μια σακούλα ζαχαροπλαστικής.
  • Μοιράζουμε τη μισή ποσότητα από τα  δημητριακά στη βάση των ποτηριών μας.
  • Γεμίζουμε με τη μους.
  • Γαρνίρουμε με τα υπόλοιπα δημητριακά.
  • Παγώνουμε στο ψυγείο για τουλάχιστον 1 ώρα και σερβίρουμε.
Cool Artisan