search

Soft cookies με βρώμη και φιστικοβούτυρο (χωρίς ζάχαρη και vegan)

Μαλακά μπισκότα έτοιμα σε λιγότερο από 15 λεπτά (μαζί με το ψήσιμο). Θα λερώσεις μόνο ένα μπολ και θα έχεις τα πιο υγιεινά, βελούδινα μπισκοτάκια με κομμάτια σοκολάτας σε κάθε μπουκιά. Η βρώμη και το φιστικοβούτυρο δεν είναι μόνο ένας πολύ νόστιμος, αλλά κι ένας πολύ θρεπτικός συνδυασμός, ιδανικός για το πρωινό!

Διάβασε επίσης:

Δες εδώ το βίντεο:

 

Διάβασε επίσης



Υλικά

  • 130 γρ. φυστικοβούτυρο
  • 100 γρ. μέλι ή σιρόπι σφενδάμου για vegan εκδοχή
  • 30 γρ. ρόφημα αμυγδάλου
  • 60 γρ. βρώμη
  • 100 γρ. αλεύρι γ.ο.χ.
  • 1/2 κτγ baking powder
  • 1/3 κτγ αλάτι
  • 60 γρ. σταγόνες σοκολάτας,

Εκτέλεση

  • Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180°C στις αντιστάσεις
  • Σε ένα μεγάλο μπολ βάζουμε το φιστικοβούτυρο, το μέλι (ή σιρόπι σφενδάμου) και το ρόφημα αμυγδάλου
  • Ανακατεύουμε καλά μέχρι να έχουμε ένα ομοιογενές μείγμα
  • Προσθέτουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά κι αναμειγνύουμε καλά
  • Σχηματίζουμε 6 μπισκότα με διάμετρο περίπου 8-10 εκ.
  • Τα μεταφέρουμε σε ένα ταψί καλυμμένο με λαδόκολλα
  • Ψήνουμε σε καλά προθερμασμένο φούρνο στους 180°C στις αντιστάσεις για 7 λεπτά.
  • Τα βγάζουμε απευθείας από το φούρνο και τα αφήνουμε να έρθουν σε θερμοκρασία δωματίου.
Cool Artisan