Η σημερινή συνταγή δεν είναι μόνο νόστιμη και λιγουρευτική. Είναι ένα παράδειγμα για το πως μπορούμε να απολαύσουμε τις αγαπημένες μας γεύσεις ενώ παράλληλα προσφέρουμε κάτι ευεργετικά θρεπτικό στον οργανισμό μας.
Η σημερινή συνταγή για Carrot Cake γίνεται με τα προϊόντα της Herbalife Nutrition και μάλιστα έχει στηριχτεί στο Βιβλίο Συνταγών της Herbalife Nutrition. Πρόκειται για μια εταιρία που διαθέτει προϊόντα με πρώτες ύλες άριστης ποιότητας προκειμένου να ενισχύσει την προσπάθεια μας να κάνουμε (αλλά και να απολαμβάνουμε) μια ισορροπημένη διατροφή.
Δες εδώ το βίντεο:
Υλικά
- 225 αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
- 1 κ.τ.γ. κανέλα
- 1 1/2 κ.τ.γ. μπέικιν πάουντερ
- 270 ml ελαιόλαδο
- 100 γρ. σιρόπι σφενδάμου
- 10 μερίδες (60 γρ.) Formula 3 Εξατομικευμένες Πρωτεΐνες σε Σκόνη Herbalife Nutrition
- 1 scoop (28 γρ.) Πρωτεϊνούχο Ρόφημα (PDM) με γεύση βανίλια Herbalife Nutrition Herbalife Nutrition
- 1 πρέζα αλάτι
- 450 γρ. καρότα, τριμμένα
- 2 αυγά
Εκτέλεση
- Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180°C
- Σε ένα μεγάλο μπολ ανακατεύουμε το αλεύρι, την κανέλα, το μπέικιν πάουντερ, το Formula 3 Εξατομικευμένες Πρωτεΐνες σε Σκόνη, το Πρωτεϊνούχο Ρόφημα (PDM) με γεύση βανίλια και το αλάτι
- Σε ένα άλλο μπολ χτυπάμε το ελαιόλαδο, το σιρόπι σφενδάμου και τα αβγά.
- Ρίχνουμε το μείγμα των υγρών στα στερεά και αναμειγνύουμε.
- Προσθέτουμε τα καρότα και αναμειγνύουμε.
- Μεταφέρουμε τη ζύμη σε μια αντικολλητική φόρμα για κέικ
- Ψήνουμε σε καλά προθερμασμένο φούρνο στους 180°C για 60 λεπτά.
- Μόλις ψηθεί, αφήνουμε να κρυώσει και σερβίρουμε. Προαιρετικά διακοσμούμε με λευκό γλάσο