Ανθότυρο, κότατζ και μπαχαρικά συνθέτουν την πιο λαχταριστή, διατροφική γέμιση! Οι πιπεριές ξεροψήνονται ελαφρά στο φούρνο ενώ η γέμιση σε ταξιδεύει νοερά σε ταβερνάκια και παραλίες! Ένα πιάτο που παραμένει λαχταριστό ακόμα και κρύο! Ιδανικό για τους φίλους μου που γυμνάζονται και ψάχνουν ελαφριές συνταγές με πολύ πρωτεΐνη.
Διάβασε επίσης:
- Οι 10 καλύτερες μηχανές εσπρέσο της αγοράς που θα αναβαθμίσουν τον καφέ στο σπίτι σου
- Τελευταίες ημέρες εκπτώσεων: Τα καλύτερα blender από 27,95
- Τελευταίες μέρες εκπτώσεων: 10 Φριτέζες Αέρος για υγιεινό μαγείρεμα (από 39,95)
Δες εδώ το βίντεο:
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Υλικά
- 4 πιπεριές φλωρίνης
- 100 γρ. ανθότυρο
- 150 γr. τυρί κότατζ
- 1 ασπράδι αυγού
- 1/2 κτγ μπούκοβο
- 1/2 κτγ πάπρικα γλυκιά
- 1/2 κτγ θυμάρι
- Αλάτι
- Πιπέρι
Εκτέλεση
- Βάζουμε σε ένα μπολ το ανθότυρο και το λιανίζουμε καλά με ένα πιρούνι.
- Προσθέτουμε το κότατζ, αλάτι, πιπέρι, μπαχαρικά, το ασπράδι κι ανακατεύουμε.
- Πλένουμε τις πιπεριές και τις χαράζουμε σε Τ
- Αφαιρούμε όλα τα κουκούτσια από το εσωτετικό.
- Γεμίζουμε τις πιπεριές με ένα κουτάλι.
- Τις μεταφέρουμε σε ταψάκι καλυμμένο με αντικολλητικό χαρτί.
- Ψήνουμε στους 180°C για 25-30 λεπτά στον αέρα σε καλά προθερμασμένο φούρνο