Η μπανάνα γίνεται το μυστικό υλικό για έναν κορμό σοκολάτας, νηστίσιμο και χωρίς ζάχαρη. Τα φυσικά σάκχαρα της μπανάνας μαζί με την κουβερτούρα φτιάχνουν ένα υπέροχο, απολαυστικό και υγιεινό κορμό.
Δες εδώ το βίντεο:
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Υλικά
- 2 μπανάνες
- 500 γρ. κουβερτούρα, λιωμένη - χωρίς ζάχαρη
- 50 γρ. ρυζογκοφρέτες
- 50 γρ. φιστίκι (πίνατς)
Εκτέλεση
- Λιώνουμε την κουβερτούρα σε μπεν μαρί (ή στο φούρνο μικροκυμάτων).
- Σε ένα μπολ πολτοποιούμε καλά τις μπανάνες με ένα πιρούνι.
- Προσθέτουμε την λιωμένη κουβερτούρα.
- Χοντροσπάμε τις ρυζογκοφρέτες απευθείας μέσα στο μπολ
- Προσθέτουμε και το φιστίκι
- Ανακατεύουμε καλά
- Μεταφέρουμε σε αντικολλητικό χαρτί και τυλίγουμε σε κορμό.
- Μεταφέρουμε στη συντήρηση του ψυγείου και παγώνουμε για τουλάχιστον 3 ώρες.
- Κόβουμε σε κομμάτια και σερβίρουμε