To pull pork έχει μπει για τα καλά στη ζωή μας! Είναι μια από τις βασικές τάσεις που θα δοκιμάσεις σε πολλά από τα εστιατόρια της πόλης (συχνά στην κατεψυγμένη του μορφή συστυχώς) μέσα σε burger, πίτες ή ακόμα και σε bao ban. Στο Λονδίνο το είχα δοκιμάσει μέσα σε αλμυρό ντόνατ, που αποτελεί και το επόμενο challenge μου.
Εγώ το χρησιμοποίησα σε ένα uber sexy burger με λιωμένο κασέρι και λεμονάτο αβοκάντο.
Υλικά
- 4 ψωμάκια για μπέργκερ
- 12 κουταλιές της σούπας με pull pork
- 100 γρ κεφαλοτύρι
- 4 κουταλάκια του γλυκού μαγιονέζα
- 1 αβοκάντο κομμένο σε φέτες
- χυμό από 1 λεμόνι
Εκτέλεση
- Κόβουμε τα ψωμάκια στη μέση
- Βάζουμε από ένα κομμάτι κεφαλοτύρι πάνω στις βάσεις των burger
- Τα βάζουμε στο φούρνο ή στην τοστιέρα για να ξεροψηθούν και να λιώσει το τυρί
- Μόλις λιώσει το τυρί τα βγάζουμε από το φούρνο και βάζουμε επάνω το pull pork
- Απλώνουμε επάνω τις φέτες αβοκάντο και ραντίζουμε με λίγο χυμό λεμόνι
- Απλώνουμε ένα κουταλάκι γλυκού μαγιονέζα πάνω στο ψωμί "καπάκι" και σκεπάζουμε