Η πιο έυκολη συνταγή για τα πιο υγιεινά μπισκότα! Θα χρειαστείς μόνο ένα μπολ και θα χτυπήσεις τα υλικά με μίξερ χειρός η απλά με ένα αυγοδάρτη! Τα ψήνεις για 7 λεπτά, και είναι έτοιμα!
Tip 1: Αν δεν έχεις αλεύρι αμυγδάλου, μπορείς να χτυπήσεις φιλέ αμυγδάλου στο μπλέντερ μέχρι να γίνει σκόνη σαν αλεύρι.
Δες εδώ το βίντεο:
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Υλικά
- 220 γρ. αλεύρι αμυγδάλου
- 200 γρ. ταχίνι
- 130 ml σιρόπι σφενδάμου (maple syrup)
- 1 πρέζα ανθό αλατιού
- 120 γρ. σταγόνες σοκολάτας
Εκτέλεση
- Προθερμαίνουμε το φούρνο μας στους 170°C στον αέρα
- Βάζουμε σε ένα μεγάλο μπολ όλα τα υλικά εντός από τις σταγόνες σοκολάτας
- Προσθέτουμε τις σταγόνες σοκολάτας και ανακατεύουμε καλά με μια σπάτουλα.
- Πλάθουμε μικρά στρογγυλά μπισκότα
- Ψήνουμε σε καλά προθερμασμένο φούρνο στους 170°C στον αέρα για 7 λεπτά
- Αφήνουμε να έρθουν σε θερμοκρασία δωματίου κι απολαμβάνουμε.