search

ΠΟΥ ΘΑ ΦΑΣ ΤΙΣ ΠΙΟ ΤΡΑΓΑΝΕΣ ΓΑΡΙΔΕΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ

DSC_5683-001

Μ’ ένα ξεχωριστό νηστίσιμο μενού το αγαπημένο στέκι του Ψυχικού υποδέχεται τους καλεσμένους του καθημερινά για όλη τη διάρκεια της Σαρακοστής.

Νηστίσιμες προτάσεις βασισμένες σε αγνά, φρέσκα υλικά μαγειρεμένες με την «φρέσκια» ματιά του ταλαντούχου Δημήτρη Σταμούδη. Πιάτα με τη γαρίδα και τα χτένια να πρωταγωνιστούν αλλά και νηστίσιμες γευστικές σαλάτες εμπλουτισμένες με φρέσκα θαλασσινά που θα σας γεμίσουν ενέργεια.

88D057B87B87487C835784E246E9BF81

Οι νηστίσιμες προτάσεις του Tier et tout για την διάρκεια της Σαρακοστής περιλαμβάνουν: Φάβα Σαντορίνης αρωματισμένη με κρόκο Κοζάνης και καραμελωμένα κρεμμύδια, ταραμά λευκό με τραγανές αραβικές πίτες, σαλάτα ρεβίθια με ψητό χταπόδι και vinaigrette πορτοκάλι, γαρίδα τραγανή με ταραμά, άλγη θάλασσας και φύκια, μελιτζανοσαλάτα με καπνιστό Χέλι και σουσάμι wasabi, χτένια Saint Jacques με μαύρη μαγιονέζα από μελάνι σουπιάς, σελινόριζα και πράσινο μήλο, γιουβέτσι γαρίδας με σαφράν και λεμονόχορτο.

Info:
Διεύθυνση: Δημ.Βασιλείου 10, Νέο Ψυχικό, 15451
Τηλ.: 210/6776731
Facebook: https://www.facebook.com/tierettout/
Instagram: https://www.instagram.com/tierettout/?hl=el



Cool Artisan