search

Bagel με κρεμά τυριού και καπνιστό σολωμό

Bagel with cream cheese sauce and smoked salmon, recipe, συνταγή, μπέιγκελ,καπνιστό σολομό, τυρί κρέμα

Ξέρεις τον έρωτα μου για τα bagels! Τα λατρεύουν γιατί ανήκουν στην κατηγρορία 365, aka δώσε μου 365 bagels και θα σου φτιάξω 365 διαφορετικούς συνδυασμούς, ένα για την κάθε ημέρα του χρόνου.

Bagel with cream cheese sauce and smoked salmon, recipe, συνταγή, μπέιγκελ,καπνιστό σολομό, τυρί κρέμα

Κάνε κλικ εδω για να δεις τη συνταγή για την ζύμη των bagels.

Για τη σος τυριού

Υλικά

  • 3 κουταλιές της σούπας τυρί κρέμα
  • 1 κουταλιά της σούπας γιαύρτι στραγγιστό με πλήρη λιπαρά
  • 2 κουταλιές άνηθο
  • 1/2 κουταλιά δυόσμο
  • Ξύσμα λεμονιού
  • Αλάτι
  • Πιπέρι

Εκτέλεση

  • Πλένουμε και ψιλοκόβουμε τα μυρωδικά.
  • Ανακατεύουμε με αυγοδάρτη το τυρί και το γιαούρτι.
  • Προσθέτουμε άνηθο, δυόσμο, λεμόνι και αλατοπίπερο.
  • Ανακατεύουμε καλά.

Για το Bagel

Υλικά

  • 1 Bagel
  • 100 γρ καπνιστό σολομό
  • 2-3 φύλλα δυόσμου
  • 1 κουταλιά της σούπας μουστάρδα
  • 1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο
  • 1 σκελίδα σκόρδο

Εκτέλεση

  • Κόβουμε το bagel σε δύο κομμάτια και το φρυγανίζουμε ελαφρώς στην τοστιέρα. Μπορούμε να το βάλουμε και στο φούρνο στο grill για 7-8 λεπτά.
  • Τρίβουμε το σκόρδο στο εσωτερικό των bagel, ραντίζουμε με λίγο ελαιόλαδο και αλατοπιπερώνουμε.
  • Απλώνουμε τη σος τυριού.
  • Προσθέτουμε τις φέτες σολομού και τέλος τη μουστάρδα και τον δυόσμο.

 

Serve With Love

Δοκίμασε τη συνταγή μου, ανέβασε φωτοραφία με hashtag #coolartisan και εγώ θα την κάνω repost εδώ

cool artisan instagram



Cool Artisan