search

ΤΑΡΤΑ ΜΕ ΑΠΑΚΙ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ, ΤΟΜΑΤΙΝΙΑ ΚΑΙ ΠΙΠΕΡΙΑ

Το αφιέρωμα στις καλοκαιρινές τάρτες συνεχίζεται με μια super απολαυστική τάρτα που δροσίζεται με πιπεριές και τοματίνια. ισορροπεί με φιλέτο πράσινης ελιάς και ολοκληρώνεται με λεπτοκομένο απάκι κοτόπουλο.

Διάβασε επίσης



Υλικά

Εκτέλεση

  • Κάνουμε τυφλό ψήσιμο στην τάρτα σύμφωνα με τις οδηγίες που θα βρεις εδώ
  • Σε ένα με γάλο μπολ ανακατεύουμε τα τυριά με το γιαούρτι.
  • Προσθέτουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά εκτός από τα τοματίνια και το μισό κοτόπουλο. Ανακατεύουμε καλά.
  • Καλύπτουμε την τάρτα με τα τοματίνια και το υπόλοιπο κοτόπουλο
  • Ψήνουμε σε καλά προθερμασμένο φούρνο στους 180°C για 20 λεπτά.
  • Στη συνέχεια βγάζουμε από το φούρνο και σερβίρουμε
Cool Artisan