search

Μάφιν με Cottage, Αλεύρι Βρώμης, Κακάο, Σταγόνες Σοκολάτας και Υγρό Γλυκαντικό Στέβια

Μια συνταγή για μάφιν που κάνουν καλό στον οργανισμό σου αφού είναι φουλ σε πρωτεΐνη αλλά χαμηλά σε θερμίδες χάρη στο υγρό γλυκαντικό με στέβια Slim Fix.

Χάρη στην μοναδική του σύνθεση, ενισχυμένο με φυσικά συστατικά από το φυτό στέβια, το Slim fix είναι το ιδανικό γλυκαντικό, εναλλακτικό της ζάχαρης για όσους προσέχουν τη διατροφή τους. Η φυσική γλυκιά γεύση του Slimfix τo καθιστά ιδανική επιλογή για όσους προσέχουν τη διατροφή τους και επιθυμούν να αντικαταστήσουν τη ζάχαρη και τα τεχνητά γλυκαντικά με ένα γλυκαντικό φυσικής προέλευσης, χωρίς ενοχές και χωρίς θερμίδες. Το Slim fix δεν αλλοιώνει τη γεύση και μπορεί να αντικαταστήσει τη ζάχαρη σε όλες τις συνταγές, όπως τα ροφήματα, τα γλυκά και τα επιδόρπια, γιατί είναι και θερμοανθεκτικό.



Υλικά

  • 100 γρ. φαρίνα βρώμης
  • 20 γρ. κακάο άγλυκο
  • 1/2 κουταλάκι του γλυκού μπέικιν πάουντερ
  • 100 γρ. cottage cheese
  • 2 αυγά (περίπου 100 γρ.)
  • 30 γρ. ελαιόλαδο
  • 20-30 γρ. υγρό γλυκαντικό με στέβια Slim Fix
  • 5 ml εκχύλισμα βανίλιας
  • 50 ml γάλα (ή φυτικό γάλα της επιλογής μας)
  • 30 γρ. σταγόνες σοκολάτας (χωρίς ζάχαρη)

Εκτέλεση

  1. Ανακατεύουμε τα ξηρά υλικά: Σε ένα μπολ, ανακατεύουμε το αλεύρι βρώμης, το κακάο και το μπέικιν πάουντερ.
  2. Ετοιμάζουμε το υγρό μείγμα: Σε ένα μπλέντερ, χτυπάμε τα αυγά, το cottage cheese, το ελαιόλαδο, το υγρό γλυκαντικό με στέβια Slim Fix, το εκχύλισμα βανίλιας και το γάλα.
  3. Ενώνουμε τα δύο μείγματα: Ρίχνουμε το υγρό μείγμα στο μπολ με τα ξηρά υλικά και ανακατεύουμε μέχρι να ενωθούν. Προσθέτουμε τις σταγόνες σοκολάτας και ανακατεύουμε ελαφρά.
  4. Γεμίζουμε τις φόρμες: Μοιράζουμε το μείγμα σε 6 θήκες για μάφιν, γεμίζοντας τα 2/3 κάθε θήκης.
  5. Ψήνουμε: Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180°C και ψήνουμε για 18-22 λεπτά, μέχρι τα μάφιν να φουσκώσουν και να σταθεροποιηθούν. Δοκιμάζουμε με μια οδοντογλυφίδα· αν βγει καθαρή, είναι έτοιμα.
  6. Αφήνουμε να κρυώσουν: Βγάζουμε τα μάφιν από τον φούρνο και τα αφήνουμε να κρυώσουν για 5-10 λεπτά.
Cool Artisan