search

Μπισκότα με ταχίνι και αμύγδαλο (vegan)

Η πιο έυκολη συνταγή για τα πιο υγιεινά μπισκότα! Θα χρειαστείς μόνο ένα μπολ και θα χτυπήσεις τα υλικά με μίξερ χειρός η απλά με ένα αυγοδάρτη! Τα ψήνεις για 7 λεπτά, και είναι έτοιμα!

Tip 1: Αν δεν έχεις αλεύρι αμυγδάλου, μπορείς να χτυπήσεις φιλέ αμυγδάλου στο μπλέντερ μέχρι να γίνει σκόνη σαν αλεύρι.

 

Δες εδώ το βίντεο:

 

 



Υλικά

  • 220 γρ. αλεύρι αμυγδάλου
  • 200 γρ. ταχίνι
  • 130 ml σιρόπι σφενδάμου (maple syrup)
  • 1 πρέζα ανθό αλατιού
  • 120 γρ. σταγόνες σοκολάτας

Εκτέλεση

  • Προθερμαίνουμε το φούρνο μας στους 170°C στον αέρα
  • Βάζουμε σε ένα μεγάλο μπολ όλα τα υλικά εντός από τις σταγόνες σοκολάτας
  • Προσθέτουμε τις σταγόνες σοκολάτας και ανακατεύουμε καλά με μια σπάτουλα.
  • Πλάθουμε μικρά στρογγυλά μπισκότα
  • Ψήνουμε σε καλά προθερμασμένο φούρνο στους 170°C στον αέρα για 7 λεπτά
  • Αφήνουμε να έρθουν σε θερμοκρασία δωματίου κι απολαμβάνουμε.
Cool Artisan