Tahini, Corn Flakes, Chocolate Salami Recipe

Tahini, honey, Corn Flakes, Chocolate Salami Recipe, νηστίσιμος κορμός, ταχίνι, σοκολάτα, κορν φλέικς, μέλι, εύκολη,συνταγή, καθαρά δευτέρα, cool artisan, Γαβριήλ Νικολαΐδης

Έχω ενθουσιαστεί με αυτή την συνταγή! Η σοκολάτα δένει τέλεια με το ταχίνι και τα κορν φλέικς παραμένουν τραγανά μέσα στο μείγμα. Είχα πολύ καιρό να κάνω και να ξανακάνω την ίδια συνταγή αλλά αυτή τη φορά νομίζω ότι βρήκα την ιδανική γλυκιά συνταγή για όλη τη σαρακοστή!

Υλικά

  • 450 γρ ταχίνι
  • 200 γρ μέλι
  • 200 γρ σοκολάτα κουβερτούρα
  • 300 γρ κορνφλέικς

Tahini, honey, Corn Flakes, Chocolate Salami Recipe, νηστίσιμος κορμός, ταχίνι, σοκολάτα, κορν φλέικς, μέλι, εύκολη,συνταγή, καθαρά δευτέρα, cool artisan, Γαβριήλ Νικολαΐδης

Εκτέλεση

  • Ζεσταίνουμε το μέλι στα μικροκύματα για 10 δευτερόλεπτα.
  • Ανακατεύουμε το ταχίνι με το μέλι σε ένα μεγάλο μπολ.
  • Τεμαχιζουμε τη σοκολάτα και την λιώνουμε σε μπεν μαρί.
  • Ανακατεύουμε τη σοκολάτα στο μείγμα ταχινιού-μελιού.
  • Προσθέτουμε και τα κορνφλέικς και ανακατεύουμε καλά.
  • Βάζουμε ένα μεγάλο κομμάτι λαδόκολλα πάνω στον πάγκο.
  • Απλώνουμε το μείγμα εκεί πάνω και σχηματίζουμε με τη βοήθεια της λαδόκολλας ένα ρολό.
  • Σφίγγουμε, καλύπτουμε γύρω γύρω και με μια μεμβράνη και αφήνουμε στο ψυγείο για να σφίξει.

Tahini, honey, Corn Flakes, Chocolate Salami Recipe, νηστίσιμος κορμός, ταχίνι, σοκολάτα, κορν φλέικς, μέλι, εύκολη,συνταγή, καθαρά δευτέρα, cool artisan, Γαβριήλ Νικολαΐδης

Ingredients

  • 450 g tahini
  • 200 g honey
  • 200g chocolate couverture
  • 300 g corn flakes

Tahini, honey, Corn Flakes, Chocolate Salami Recipe, νηστίσιμος κορμός, ταχίνι, σοκολάτα, κορν φλέικς, μέλι, εύκολη,συνταγή, καθαρά δευτέρα, cool artisan, Γαβριήλ Νικολαΐδης

Directions

  • Heat the honey in the microwave for 10 seconds.
  • Mix the tahini with honey in a large bowl.
  • Melt the chopped chocolate in a double boiler.
  • Stir the chocolate in the tahini honey mixture.
  • Add the corn flakes and mix well.
  • Place a large piece of parchment paper on the counter.
  • Arrange the mixture on the parchment paper and roll it to give it a salami shape.
  • Tighten, cover it around with fling film and leave it in the fridge.

Serve With Love

Δοκίμασε τη συνταγή μου, ανέβασε φωτοραφία με hashtag #coolartisan και εγώ θα την κάνω repost εδώ

cool artisan instagram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *