search

Πίτσα με Philadelphia crust και μανιτάρια portobello

I could live on pizza. Everybody could live on pizza!

Philadelphia crust pizza with portobello mushrooms and bacon πίτσα με κρούστα από φιλαδέλφια τυρί, μανιτάρια, μπέικον cool artisan Γαβριήλ Νικολαίδης

Κάνε κλικ εδώ για να δεις πως φτιάχουμε την πιο κλασική ζύμη για ιταλική πίτσα

Υλικά

200 γρ τυρί Φιλαδέλφεια
3 κουταλιές της σούπας σάλτσα ντομάτας
200 γρ μοτσαρέλα
100 γρ παρμεζάνα
2 μανιτάρια πορτομπέλο
4 φέτες μπέικον

Εκτέλεση

Ανοίγουμε τη ζύμη λεπτή. Στη συνέχεια βάζουμε το τυρί κρέμα σε ένα κορνέ και το απλώνουμε περιμετρικά της πίτσας αφήνοντας ένα εκατοστό περιθώριο. Κλείνουμε καλά το τυρί με τη ζύμη που προεξέχει. Απλώνουμε τη σάλτσα ντομάτας στη βάση και συνεχίζουμε με τα υπόλοιπα υλικά. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 °Κ για 25 λεπτά ή μέχρι να ροδίσουν οι άκρες.

Philadelphia crust pizza with portobello mushrooms and bacon πίτσα με κρούστα από φιλαδέλφια τυρί, μανιτάρια, μπέικον cool artisan Γαβριήλ Νικολαίδης



Cool Artisan