GREEK BREAKFAST! THE TASTE OF GREECE IN FOUR RECIPES

ΣΙΜΙΓΔΑΛΕΝΙΟΣ ΧΑΛΒΑΣ, , ΡΥΖΟΓΑΛΟ ΜΕ ΣΟΚΟΛΑΤΑ, , ΣΥΝΤΑΓΗ ΓΙΑ ΣΦΟΥΓΓΑΤΟ, ΚΑΓΙΑΝΑΣ, COOL ARTISAN

This weekend I prepared a menu – tribute to Greek breakfast with semolina halva, chocolate rice pudding, kagiana and ”sfouggato” from Mytilene!

These are some of the most traditional dishes you can find in the furthest corners of Greece, except that these recipes have a modern ”twist”.

Click on the photos to see the recipes:

EGGS IN TOMATO SAUCE

ΚΑΓΙΑΝΑΣ, ΣΤΡΑΠΑΤΖΑΔΑ, ΑΥΓΑ, ΠΡΩΙΝΟ, ΑΥΓΑ ΣΕ ΣΑΛΤΣΑ ΝΤΟΜΑΤΑΣ, COOL ARTISA, EGGS, EGGS IN TOMATO SAUCE”SFOUGGATO”- OVEN ZUCCHINI OMELET

ΣΦΟΥΓΓΑΤΟ, ΟΜΕΛΕΤΑ, ΑΥΓΑ, ΠΡΩΙΝΟ, ΣΥΝΤΑΓΗ ΓΙΑ ΣΦΟΥΓΓΑΤΟ, COOL ARTISAN, SFOUGGATO, OMELET RECIPE

ΡΥΖΟΓΑΛΟ ΜΕ ΣΟΚΟΛΑΤΑ

RICE PUDDING, CHOCOLATE, COOL ARTISAN, RICE PUDDING RECIPE, ΡΥΖΟΓΑΛΟ, ΣΟΚΟΛΑΤΑ, ΡΥΖΟΓΑΛΟ ΜΕ ΣΟΚΟΛΑΤΑ, ΣΥΝΤΑΓΗ ΓΙΑ ΡΥΖΟΓΑΛΟ

ΣΙΜΙΓΔΑΛΕΝΙΟΣ ΧΑΛΒΑΣ ΜΕ ΑΡΩΜΑ ΚΑΦΕ

SEMOLINA HALVA, HALVA RECIPE, COFFEE FLAVORED HALVA, ΧΑΛΒΑΣ, ΣΙΜΙΓΔΑΛΙ, ΣΙΜΙΓΔΑΛΕΝΙΟΣ ΧΑΛΒΑΣ, COOL ARTISAN,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *