10 βασικές συνταγές που πρέπει να ξέρεις απ’ έξω κι ανακατωτά

basic recipes 2

Η άνοιξη είναι η καλύτερη εποχή για νέα ξεκινήματα. Και αυτό το post είναι αφιερωμένο σε όσες και όσους είναι στα πρώτα τους βήματα στο μαγικό κόσμο της μαγειρικής και της ζαχαροπλαστικής. Αλλά και όσες και όσους εντρύφησαν πρώτα σε «προχωρημένες» συνταγές, παρακάμπτοντας τις «βάσεις».

Κάνε κλικ πάνω στη φωτογραφία για να δεις τη συνταγή!

Η ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΓΙΑ ΖΥΜΗ ΠΙΤΣΑΣ

_MG_3680

ΠΑΝΕΥΚΟΛΟ ΚΕΪΚ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ

easy simple, cake, orange, recipe, food styling, food blog awards, best, 2017, winner, saveur mag, food instagram, cool arisan, gabriel nikolaidis

ΠΩΣ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙΣ ΣΠΙΤΙΚΟ ΓΥΡΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ

ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ, ΓΥΡΟΣ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ, ΤΣΙΚΝΟΠΕΜΠΤΗ, ΣΠΙΤΙΚΟΣ ΓΥΡΟΣ, COOL ARTISAN, CHICKEN GYRO, CHICKEN DONER, HOMEMADE DONER

ΒΑΣΙΚΗ ΖΥΜΗ ΓΙΑ ΕΚΛΕΡ / ΣΟΥ

DSC_0977

ΠΩΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΣ ΤΕΛΕΙΕΣ HEALTHY ΠΑΤΑΤΕΣ ΦΟΥΡΝΟΥ

healthy oven roasted potatoes (2)

ΒΑΣΙΚΗ ΖΥΜΗ ΓΙΑ ΑΛΜΥΡΗ ΤΑΡΤΑ (PÂTE BRISÉE)

homemade, dough, tart, pie

ΒΑΣΙΚΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΓΙΑ ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΒΡΩΜΗΣ

oat cookies, basic recipe, light,ingredients, συνταγή, μπισκότα, βρώμης, Γαβριήλ Νικολαίδης, Cool Artisan

ΓΙΓΑΝΤΕΣ

ΓΙΓΑΝΤΕΣ, ΣΑΡΑΚΟΣΤΗ, ΚΑΘΑΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ, COOL ARTISAN

ΣΠΙΤΙΚΗ ΜΑΡΜΕΛΑΔΑ ΦΡΑΟΥΛΑ

VEGAN BOLOGNESE

_MG_2486

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *