Fashion

  • 51259410_parmesan-broth_1x1

    6 ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΠΕΤΑΣ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ

    Πολλά πράγματα που πετάμε στην κουζίνα κατά τη διάρκεια της μαγειρικής – αυξάνοντας αλόγιστα τον όγκο των σκουπισιών μας – είναι θησαυροί που κρύβουν γεύση και μπορούν να σε βοηθήσουν να βελτιώσεις τη μαγειρική σου. Είναι μερικές λεπτομέρειες σε υλικά που μπορούν να βελτιώσουν τη γεύση των πιάτων σου χωρίς να ξοδέψεις ούτε ένα ευρώ. Αντίθετα, […] Read more…

  • roast-chicken-carrots-sally-horiz-a-1800-768x532

    ΤΕΛΙΚΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΕΝΟΥΜΕ ΤΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ Η ΟΧΙ;

    Το θέμα του κοτόπουλου και αν θα πρέπει να το πλένουμε πριν το μαγειρέψουμε μας έχει απασχολήσει πάρα πολύ. Τελικά ποια είναι η σωστή απάντηση; και τι κινδύνους κρύβει; Την απάντηση για αυτό το θέμα κλήθηκαν να δώσουν οι ερευνητές του Πανεπιστημίου του Drexel. Οι ερευνητές του Πανεπιστημίου του Drexel ανέπτυξαν μια καμπάνια για να αλλάξουν […] Read more…

  • BP305_5

    ΕΡΕΥΝΑ ΑΓΟΡΑΣ: ΤΑ 12 ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΙΞΕΡ ΧΕΙΡΟΣ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ

    Ένα από τα πιο βασικά εργαλεία για την κουζίνα σου, ένα μίξερ χειρός που θα σε βοηθήσει να φτιάξεις μαρέγκες, κέικ, muffin ή ό,τι άλλο βάλεις με το νου σου.  Σου έχουμε συγκεντρώσει τα 12 καλύτερα κομμάτια της αγοράς για να διαλέξεις σύμφωνα με το budget και τις ανάγκες σου   Το μίξερ χειρός Desire […] Read more…

  • A wonderfully international platter of flavorful cheeses served with fruit fruit, dried dates and figs, crunchy rustic crackers and bread and hazelnuts.  The selection from the top Aged Dutch Gouda, French Chevrot, Danish Blue Castello, Swiss Le Marechal and French Istara.

    ΠΟΙΑ ΤΥΡΙΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΨΥΞΗ;

    Ξεκινάω αυτό το άρθρο λέγοντας πως είναι καλύτερο να παίρνουμε μικρές ποσότητες από τα αγαπημένα μας τυριά και να τα διατηρούμε στη συντήρηση του ψυγείου! Αν όμως χρειαστεί να καταψύξεις κάποια τυριά για μελλοντική χρήση, να έχεις κατά νου τους παρακάτω κανόνες! Η υφή στο τυρί είναι η βασική αλλαγή (εκτός από τη μικρή διαφορά […] Read more…

Recipes

  • πέστο βασιλικού, συνταγή, pesto alla genovese, recipe. βασιλικός, παρμεζάνα, κουκουνάρι, ηλιόσπορος, γαβριήλ νικολαιδης, cool artisan 2

    ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ ΠΕΣΤΟ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ (PESTO ALLA GENOVESE)

    Μια συνταγή συνυφασμένη με την ιταλική παράδοση που όμως λατρεύουμε και στην Ελλάδα. Το πέστο βασιλικού δεν είναι μόνο τέλειο για τις μακαρονάδες σου αλλά μπαίνει σε κάθε συνταγή που θέλεις να αναβαθμίσεις. Μπορείς να το βάλεις μέσα σε τυροπιτάκια, στην πίτσα ακόμα και στο ψητό κοτόπουλου. Η βάση του είναι ο βασιλικός, παίρνει γεύση […] Read more…

  • ανανογλυκό, γιαουρτογλυκό, ανανά, συνταγή, coolartisan, recipe, γλυκό ψυγείου, εύκολο, ζελέ, ανανάς. Γαβριήλ Νικολαίδης 4

    ΑΝΑΝΟΓΛΥΚΟ ΓΙΑΟΥΡΤΙΟΥ ΜΕ ΖΕΛΕ

    Μετά το ανοιξιάτικο φραουλογλυκό γιαουρτιού με ζελέ που λατρέψατε (κάνε κλικ εδώ για να δεις τη συνταγή) επιστρέφω με την καλοκαιρινή εκδοχή του! Ανανογλυκό γιαουρτιού με ζελέ! Δροσερό, ελαφρύ, και πολύ εύκολο να το φτιάξεις. Είναι το γλυκό που θέλεις να έχεις όλο το καλοκαίρι στο ψυγείο και να το ισιώνεις με το κουτάλι. Επιλέγω […] Read more…

  • IMG_0163

    ΠΑΓΩΤΟ ΛΕΜΟΝΙ ΜΕ 4 ΜΟΝΟ ΥΛΙΚΑ

    Μια γρήγορη συνταγή για παγωτό που κλείνεται σε ένα κέλυφος μαύρης σοκολάτας! Είναι τέλειο για το κλείσιμο σε ένα μεγάλο τραπέζι που θα το παρουσιάσεις πάνω σε ένα ξύλο κοπής και θα το σπάσεις με ένα μεγάλο κουτάλι. Read more…

  • vegan cheese, βίγκαν τυρί, κάσιους, συνταγή, recipe, σκόρδο, κάσιους, αγάρ αγάρ, διατροφική μαγιά, πάπρικα, Γαβριήλ Νικολαίδης 2

    ΠΩΣ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙΣ ΕΥΚΟΛΑ ΒΙΓΚΑΝ ΤΥΡΙ

    Μάθαμε περισσότερα  για το βιγκανισμό μέσα από το master chef, αλλά αυτό που δεν μάθαμε είναι ότι η βίγκαν μαγειρική προσφέρει μερικές πολύ νόστιμες λιχουδιές! Και μάλιστα λιχουδιές που είναι ιδανικές για ανθρώπους που δεν μπορούν να φάνε λακτόζη ή αποφεύγουν τα τυροκομικά για λόγους υγείας. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις το τυρί που θα φτιάξουμε σήμερα […] Read more…