search

ΤΟ ARISTI MOUNTAIN RESORT & VILLAS ΒΡΑΒΕΥΤΗΚΕ ΓΙΑ 2η ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΑ WORLD TRAVEL AWARDS!

Το Aristi Mountain Resort & Villas, ήδη βραβευμένο το 2017 ως World’s Leading Eco-Lodge, αναδείχθηκε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ως World’s Leading Eco-Lodge 2018 στη διεθνούς κύρους διοργάνωση World Travel Awards, αποτελώντας το μοναδικό Ευρωπαϊκό ξενοδοχείο υποψήφιο για το βραβείο! Στην τελετή βράβευσης που πραγματοποιήθηκε στη Λισσαβόνα το βραβείο παρέλαβε η διευθύντρια του ξενοδοχείου Στέλλα Σιδερά. Η βράβευση έγινε μέσα από ψηφοφορία στην οποία συμμετείχε τόσο το κοινό όσο και επαγγελματίες από το χώρο του τουρισμού.

To Aristi Mountain Resort & Villas αποτελεί σύμπλεγμα πέτρινων μονάδων και διαθέτει 24 δωμάτια, σουίτες και βίλες. Κτισμένες αμφιθεατρικά στο ομορφότερο και πιο ψηλό σημείο του γραφικού χωριού Αρίστη στο Δυτικό Ζαγόρι, έχουν θέα τους Πύργους της Αστράκας και τη χαράδρα του Βίκου. Το ξενοδοχείο ιδρύθηκε με στόχο να προσφέρει μοναδικές εμπειρίες στους επισκέπτες μέσα από διαφορετικές δραστηριότητες στο ξεχωριστό ορεινό φυσικό περιβάλλον, απολαμβάνοντας την πολυτέλεια των ευρύχωρων δωματίων και των λειτουργικών και καλαίσθητων εγκαταστάσεων. Η αρχιτεκτονική των πέτρινων μονάδων ενσωματώνεται αρμονικά στο περιβάλλον, με τον ιδιαίτερο εσωτερικό σχεδιασμό των δωματίων και των κοινόχρηστων χώρων υψηλής αισθητικής. Ακολουθώντας το μοτίβο της παραδοσιακής αρχιτεκτονικής των Ζαγοροχωριών, υπηρετεί όλες τις ανάγκες και επιθυμίες των επισκεπτών για χαλάρωση και σωματική ευεξία.

Οι στόχοι πίσω από την ίδρυση του Aristi Mountain Resort & Villas και τη στρατηγική λειτουργίας του, εκτός από την προσφορά ποιοτικής και πολυτελούς φιλοξενίας για το κοινό που το επιλέγει από όλο τον κόσμο, βασίζονται κατεξοχήν σε καινοτόμες προσεγγίσεις για την αειφορία και την προστασία της φυσικής και πολιτιστικής κληρονομιάς της ορεινής Ελλάδας, γεγονός που το έχει εντάξει από το 2016 και στην ομάδα των Unique Lodges of the World του National Geographic. Σε αυτή την ομάδα συμμετέχουν μοναδικά καταλύματα ανά τον κόσμο τα οποία πληρούν τις υψηλές αξίες του National Geographic και των ταξιδιωτών του.  Σε αυτό το πλαίσιο, συμμετέχει στη νέα του πρωτοβουλία «Πλανήτης ή Πλαστικό» που ξεκίνησε το Μάιο του 2018. Στόχος της είναι η ευαισθητοποίηση σχετικά με το πρόβλημα που προκαλούν τα πλαστικά μιας χρήσης στις θάλασσες και τους ωκεανούς και η δέσμευση των μελών να καταργήσουν τα πλαστικά μπουκάλια και καλαμάκια μιας χρήσης, αλλά και να μειώσουν τα πλαστικά μιας χρήσης σε ολόκληρο το εύρος των παροχών τους, μέχρι την 1η Ιουνίου 2019. Από εμάς, ένα μεγάλο μπράβο!

Info:

Διεύθυνση: Αρίστη Ιωαννίνων

Τηλέφωνο: 2653 041330

Facebook: https://www.facebook.com/aristimountainresort/

Instagram: https://www.instagram.com/aristimountainresort/



Cool Artisan