search

ΕΡΕΥΝΑ ΑΓΟΡΑΣ: ΟΙ 4 ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΠΑΓΩΤΟΜΗΧΑΝΕΣ ΓΙΑ ΣΠΙΤΙΚΟ ΠΑΓΩΤΟ

VeganStrawberryCoconutChocolateChipIceCream-5-680x1020

Η εποχή του παγωτού ξεκίνησε επισήμως! Ψάχνω λοιπόν για εσένα τις καλύτερες παγωτομηχανές που θα σου κάνουν ακόμα πιο απολαυστικά τα απογεύματα σου στη βεράντα.

 

Η οικονομική λύση

rohnson-r-5000

Με την παγωτομηχανή της Rohnson, μπορείς να φτιάξεις ό,τι γεύση παγωτό θελεις, όπως και όποτε θέλεις. Η εύκολη λειτουργία του θα σε βοηθήσει να φτιάξεις το πιο υγιεινό και νόστιμο παγωτό,σε λιγότερο από 40 λεπτά. Έχει χωρητικότητα 1,45 lt και διαφανές καπάκι με ανοίγματα που επιτρέπει την προσθήκη υλικών κατά τη διάρκεια προετοιμασίας. Διαθέτει μπολ ταχείας ψύξης, αποσπώμενος κάδο διπλής μόνωσης και μοτέρ με αριστερόστροφη και δεξιόστροφη κίνηση.

Τιμή: 22 ευρώ. Θα το βρεις με ένα κλικ εδώ

Η μέση λύση

600x819x90-20160415111140_delonghi_ic_8500

Η παγωτομηχανή DELONGHI IC-8500 με κάδο χωρητικότητας 1,5 Λίτρων διαθέτει αποσπώμενος κάδο με διάφανο καπάκι για να μπορείς να φυλάξεις το παγωτό στη κατάψυξη: μόλις το φτιάξεις. Το καπάκι έχει μεγάλο άνοιγμα για συμπλήρωση υλικών κατά τη διάρκεια της μαγειρικής. Ιδανικό για γρήγορη ψύξη υγρών & ποτών και διατήρηση πάγου. Ξεχωρίζει για τον εύκολος καθαρισμό χάρη σε μέρη που πλένονται & σε πλυντήριο πιάτων.

Τιμή: 45 ευρώ. Θα το βρεις με ένα κλικ εδώ.

Η επαγγελματική λύση

102090926

Κατασκευασμένο από υλικά υψηλής ποιότητας και σύστημα ψύξης με συμπιεστή η παγωτομηχανή PROFI COOK είναι ιδανική για νόστιμο, σπιτικό παγωτό, γρανίτα, frozen yogurt ή σορμπέ. Διαθέτει αυτόματη ψύξη μέσω του συστήματος συμπιεστή, που δεν απαιτεί την πρόψυξη του δοχείου. Έχει χωρητικότητα, για προετοιμασία έως 1,5L παγωτού και απαιτεί χρόνος προετοιμασίας 20-25 λεπτά. Διαθέτει ψηφιακό χρονόμετρο και δυνατότητα ρύθμισης χρόνου λειτουργίας ( 1- 60 λεπτά). Ξεχωρίζει για το ηλεκτρονικό σύστημα ελέγχου λειτουργίας ( START / STOP) και την οθόνη LCD με ένδειξη θερμοκρασίας και χρόνου λειτουργίας Η συσκευή διαθέτει λειτουργία διατήρησης ψύξης για μία ώρα μετά το τέλος λειτουργίας και ισχυρό αναδευτήρα με αθόρυβη λειτουργία του μοτέρ.

Τιμή: 238 ευρώ. Θα το βρεις με ένα κλικ εδώ

Η λύση για το πάρτι

600x600x90-1_1399973412

Η παγωτομηχανή Ariete είναι σχεδιασμένη για την παραγωγή κρεμώδους παγωτού στη στιγμή. Έχει ισχύ 22W για προετοιμασία παγωτού σε 30 λεπτά. Ξεχωρίζει για το στόμιο για την καλύτερη ροή του παγωτού με δυνατότητα σερβιρίσματος σε χωνάκι για μεγαλύτερη απόλαυση. Δυνατότητα προσαρμογής ύψους για εξοικονόμηση χώρου.

Τιμή: 52.79 ευρώ. Θα τη βρεις με ένα κλικ εδώ



Cool Artisan