yogurt nutella cake

Sorry, this entry is only available in Greek.

Ingredients

  • 300 γρ κρέμα γάλακτος
  • 400 γρ πραλίνα φουντουκιού
  • 500 γρ γιαούρτι
  • 15 μπισκότα (τύπου digestive)

Instructions

  • Χτυπάμε την κρέμα γάλακτος σε σαντιγί
  • Προσθέτουμε την πραλίνα και το γιαούρτι και χτυπάμε μέχρι να έχουμε μια ομοιογενή κρέμα
  • Τοποθετούμε 5 μπισκότα σε ένα τσέρκι με αποσπώμενα τοιχώματα με διάμετρο 18 εκ.
  • Έπειτα προσθέτουμε το 1/3 της κρέμας
  • Προσθέτουμε ακόμα 5 μπισκότα και το επομενο 1/3 της κρέμα
  • Επαναλαμβάνουμε και με τα τελευταία μπισκότα και το υπόλοιπο της κρέμα
  • Τέλος, χτυπάμε ελαφρά το τσέρκι στον πάγκο της κουζίνας
  • Παγώνουμε καλά στο ψυγείο για μια νύχτα
  • Προαιρετικά διακοσμούμε με λιωμένη κουβερτούρα και σερβίρουμε

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *