VEGAN CHICKPEAS CHOCOLATE SPREAD

Sorry, this entry is only available in Greek.

Ingredients

  • 400 γρ. ρεβίθια βρασμένα
  • 1/4 φλιτζ. βούτυρο καρύδας λιωμένο
  • 40 γρ. κακάο
  • 80 γρ σοκολάτα κουβερτούρα λιωμένη
  • 100 γρ σιρόπι σφενδάμου
  • 80 γρ. ηλιέλαιο
  • 1 κ.σ. εκχύλισμα βανίλιας
  • 1 κ.σ. φουντουκέλαιο

Instructions

  • Λιώνουμε την κουβερτούρα σε μπεν μαρί
  • Λιώνουμε και το βούτυρο καρύδας σε χαμηλή θερμοκρασία σε μια μικρή κατσαρόλα
  • Βάζουμε όλα τα υλικά μέσα σε ένα blender
  • Χτυπάμε καλά μέχρι να έχουμε ένα ομοιογενές μείγμα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *