sweetbalance

Sorry, this entry is only available in Greek.

Ingredients

Για το μιλφέιγ
  • Μίγμα μιλφέιγ Sweet & Balance
  • 1 σοκολάτα γάλακτος με αμύγδαλα Sweet & Balance, κομμένη σε κομμάτια
  • 200 gr φράουλες, κομμένες σε ροδέλες
  • 100 γρ παστέλι, κομμένο σε κομμάτια
Για το κουλί φράουλας
  • 100 γρ φράουλες
  • 1 κτσ στέβια Sweet & Balance

Instructions

Για το κουλί φράουλας
  • Πλένουμε καλά τις φράουλες και αφαιρούμε τα κοτσάνια
  • Σε ένα μπλέντερ χτυπάμε τις φράουλες με τη στέβια Sweet & Balance
  • Χτυπάμε δυνατά για 2 λεπτά και στη συνέχεια μεταφέρουμε σε ένα δοχείο και διατηρούμε στο ψυγείο
Για το στήσιμο
  • Ετοιμάζουμε την κρέμα του μιλφέιγ Sweet & Balance σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.  Μπορείς να χτυπήσεις την κρέμα με νερό ή με γάλα για πιο πλούσια γεύση.
  • Σπάμε με τα χέρια μας τα μπισκότα που βρίσκουμε μέσα στη συσκευασία μιλφέιγ Sweet & Balance και τα μοιράζουμε στα ποτήρια.
  • Προσθέτουμε την κρέμα μιλφέιγ.
  • Συνεχίζουμε με τη σοκολάτα και τις φράουλες και έπειτα βάζουμε την κρέμα μιλφέιγ.
  • Τέλος βάζουμε φράουλες, παστέλι και σοκολάτα.
  • Παγώνουμε στο ψυγείο για μία ώρα.
  • Όταν είμαστε έτοιμοι να σερβίρουμε, γαρνίρουμε με το κουλί φράουλας, διακοσμούμε με λίγη έξτρα σοκολάτα και σερβίρουμε

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *