search

ΜΙΛΦΕΙΓ SWEET & BALANCE ΜΕ ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΚΑΙ ΦΡΑΟΥΛΕΣ

Θέλεις ένα γλυκό που να φτιάχνεται σε λιγότερο από 10 λεπτά και να μην έχει ζάχαρη; Σου έχω πρόταση και έμπνευση!

Τον τελευταίο καιρό έχω κόψει τη ζάχαρη και πειραματίζομαι με συνταγές που μου δίνουν τη γεύση που θέλω χωρίς όμως να επιβαρύνουν τη διατροφή μου. Τα προϊόντα της Sweet & Balance σου δίνουν την ευκαιρία να φτιάξεις ισορροπημένα γλυκά, με περιορισμένες θερμίδες και λιπαρά. Εγώ, σήμερα έπαιξα με το κλασικό μιλφέιγ εμπλουτίζοντας το με κόμματια σοκολάτας γάλακτος με αμύγδαλα Sweet & Balance, φράουλες, παστέλι και ένα κουλί φράουλας που έφτιαξα με στέβια.

Όσο για το στήσιμο, επέλεξα να σερβίρω το γλυκό μου σε ποτήρια που είναι πιο “ινσταγκραμικό” και εύκολο στο κέρασμα! Δες βήμα – βήμα στο γκάλερι πως να στήσεις κι εσύ το δικό σου μιλφέιγ.

 



Υλικά

Για το μιλφέιγ
  • Μίγμα μιλφέιγ Sweet & Balance
  • 1 σοκολάτα γάλακτος με αμύγδαλα Sweet & Balance, κομμένη σε κομμάτια
  • 200 gr φράουλες, κομμένες σε ροδέλες
  • 100 γρ παστέλι, κομμένο σε κομμάτια
Για το κουλί φράουλας
  • 100 γρ φράουλες
  • 1 κτσ στέβια Sweet & Balance

Εκτέλεση

Για το κουλί φράουλας
  • Πλένουμε καλά τις φράουλες και αφαιρούμε τα κοτσάνια
  • Σε ένα μπλέντερ χτυπάμε τις φράουλες με τη στέβια Sweet & Balance
  • Χτυπάμε δυνατά για 2 λεπτά και στη συνέχεια μεταφέρουμε σε ένα δοχείο και διατηρούμε στο ψυγείο
Για το στήσιμο
  • Ετοιμάζουμε την κρέμα του μιλφέιγ Sweet & Balance σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.  Μπορείς να χτυπήσεις την κρέμα με νερό ή με γάλα για πιο πλούσια γεύση.
  • Σπάμε με τα χέρια μας τα μπισκότα που βρίσκουμε μέσα στη συσκευασία μιλφέιγ Sweet & Balance και τα μοιράζουμε στα ποτήρια.
  • Προσθέτουμε την κρέμα μιλφέιγ.
  • Συνεχίζουμε με τη σοκολάτα και τις φράουλες και έπειτα βάζουμε την κρέμα μιλφέιγ.
  • Τέλος βάζουμε φράουλες, παστέλι και σοκολάτα.
  • Παγώνουμε στο ψυγείο για μία ώρα.
  • Όταν είμαστε έτοιμοι να σερβίρουμε, γαρνίρουμε με το κουλί φράουλας, διακοσμούμε με λίγη έξτρα σοκολάτα και σερβίρουμε
Cool Artisan