400 γρ. κουβερτούρα πραλίνα, σπασμένη σε μικρά κομμάτια
200 γρ. βούτυρο, κομμένο σε μέτρια κομμάτια
200 γρ. μπισκότα (πτι μπερ, digestive ή ό,τι άλλο θες) χοντροσπασμένα
7-8 κουραμπιέδες
Instructions
Λιώνουμε την κουβερτούρα σε μπεν μαρί.
Βγάζουμε την κατσαρόλα με το μπολ από τη φωτιά και, όσο η σοκολάτα είναι ακόμα πολύ ζεστή, ρίχνουμε το βούτυρο και ανακατεύουμε με μια σπάτουλα σιλικόνης (μαρίζ).
Στη συνέχεια, βάζουμε τα μπισκότα στον κάδο του μπλέντερ και τα χτυπάμε μέχρι να γίνουν σαν αλεύρι.
Προσθέτουμε τα μπισκότα στο μπολ και ανακατεύουμε απαλά.
Τέλος χοντροσπάμε τους κουραμπιέδες και τους προσθέτουμε στο μείγμα.
Μεταφέρουμε το μείγμα σε μια λαδόκολλα.
Σφίγγουμε και στρίβουμε τις άκρες της λαδόκολλας, σαν καραμέλα, και τυλίγουμε σφικτά όλο τον κορμό με αλουμινόχαρτο.
Αφήνουμε τον κορμό στο ψυγείο για τουλάχιστον 3 ώρες.