GLUTEN FREE ΚΑΙ VEGAN PANCAKES

Sorry, this entry is only available in Greek.

Ingredients

  • 150 γραμμάρια αλεύρι από ρύζι
  • 120 γραμμάρια αλεύρι βρώμης
  • 2 κουταλάκια του γλυκού baking powder
  • 1/2 κουταλάκια του γλυκού αλάτι
  • 1 κουταλάκι του γλυκού κανέλα
  • 250 ml γάλα σόγιας
  • 2 κουταλιές της σούπας σιρόπι αγαύης
  • 2 κουταλάκια του γλυκού εκχύλισμα βανίλιας (προαιρετικά)
  • 1 κουταλάκι του γλυκού extra παρθένο ελαιόλαδο
  • 2 μπανάνες
Για το γαρνίρισμα

Instructions

  • Ανακατεύουμε τα στερεά συστατικά σε ένα μπολ (αλεύρι ρυζιού, αλεύρι βρώμης, baking powder, αλάτι και κανέλα).
  • Ανακατεύουμε τα υγρά συστατικά σε ένα άλλο μπολ (γάλα, σιρόπι αγαύης, εκχύλισμα βανίλιας και λάδι).
  • Πολτοποιούμε τις μπανάνες και τις βάζουμε στο μείγμα των υγρών υλικών.
  • Ανακατεύουμε τα στερεά με τα υγρά συστατικά σε ένα μπολ.
  • Ψήνουμε σε συσκευή για pancakes ή σε τηγάνι που έχουμε λαδώσει ελαφρά.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *