espressomartini

Sorry, this entry is only available in Greek.

Ingredients

  • 2 κάψουλες Starbucks Espresso Roast
  • 30 ml βότκα
  • 30 ml λικέρ φουντούκι (ή καφέ)
  • 5 παγάκια
  • 5 γρ. ζάχαρη (περισσότερη ή λιγότερη ανάλογα με το προσωπικό γούστο)

Instructions

  • Τρέχουμε 2 κάψουλες Starbucks Espresso Roast για 20-25 δευτερόλεπτα την κάθε μία σε μια οικιακή μηχανή καφέ που λειτουργεί με κάψουλες.
  • Προαιρετικά, προσθέτουμε τη ζάχαρη όσο ακόμα είναι ζεστος ο καφές και ανακατεύουμε με ένα κουταλάκι να διαλυθεί.
  • Βάζουμε τον πάγο, τον καφέ με τη ζάχαρη, τη βότκα και το λικέρ σε ένα σέικερ.
  • Ανακινούμε καλά και μεταφέρουμε το περιεχόμενο σε ένα ποτήρι.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *